Concurs CAPCANA MORTALA

Incepind de astazi demaram un nou concurs LEDA in care drept premiu este un exemplar din proaspat aparuta CAPCANA MORTALA de CHARLAINE HARRIS, o carte senzationala si care continua aventurile lui SOOKIE STACKHOUSE. Tot astazi pentru cei pasionati de serialul TRUE BLOOD este pe HBO sezonul 4, episodul 4: Sunt in viata si iau foc , vreau sa va spun ca este foarte misto serialul desi nu este dupa carte 100%, este pastrata esenta in afara de vreo citeva personaje care in carte nu apar deloc, va urez oricum vizionare placuta!

În Bon Temps e primăvară, iar pentru Sookie Stackhouse, o chelneriţă telepată, se va dovedi un anotimp în care i se vor dezvălui numeroase secrete… fapt care-i va schimba fundamental viaţa…Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis cu o sticlă incendiară asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.Dar lucrurile se complică. Cu toate că nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut la început.Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…

Acţiune, poveşti de dragoste şi umor – o combinaţie prin care Harris a creat o lume pe deplin funcţională, cât se poate de apropiată de a noastră; fireşte, cu excepţia vampirilor şi a celorlalte creaturi supranaturale.

Totodata va invit sa nu ratati una din cele mai faine oferte facute de editura Leda si revista Bravo Girl, aruncati un ochi aici pentru edificare!

Concursul incepe de astazi si se termina luni seara la ora 21:00 iar cistigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste in original aceasta serie din care face parte si cartea Capcana Mortala?

Intre timp nu ratati lectura cartii (e misto si foarte tare!) EVE si fiti cu ochii pe blogul editurii, tocmai ce s-a anuntat aparitia unei carti foarte faina Shatter Me de  Tahereh Mafi ,detalii gasiti aici, si desi ard de nerabdare in curind la Leda va fi DIVERGENT, acusi acusi vedem ca apare!, o carte supermisto si excelenta pentru orice tip de gusturi.

UP DATE: Cistigatorul desemnat in urma tragerii la sorti este Bran Timea.

See you!

posted by voicunike

50 de gânduri despre &8222;Concurs CAPCANA MORTALA&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.