LA MULTI ANI, ONA!

Astazi una din scriitoarele noastre de SF celebreaza cu fast si veselie implinirea unei virste frumoase, conform obiceiului virsta unei femei nu se spune asa ca nu intrebati! :D. Vreau sa va povestesc ca intr-o zi de iarna,acum vreo citiva ani,  dupa ce am pornit soba de gaz ma uitam prin biblioteca si selectam in minte cam ce as putea sa citesc,deodata ochii mi-au cazut pe cartea Onei Frantz-Sfasierea si curios am luat-o in mina sa o frunzaresc.Rareori am surpriza placuta ca o carte sa ma cufunde intr-o asemenea transa cum a facut acest roman,efectiv am fost teleportat in lumea imaginata de Ona si m-a prins asa de tare incit dadeam pagina dupa pagina si nu mai pridideam cu cititul. Actiune fara limite,intriga terifianta si o mina forte fara complexe a autoarei,peisaje de vis si o lume mirifica iata citeva din calitatile romanului Sfasierea scris de sarbatorita noastra ONA FRANTZ.

Un roman remarcabil si care merita citit fara doar si poate! Mai mult decit recomandat!

LA MULTI ANI ONA!

Alaturi de Jen asteptind lansarea de la Millennium Press

Fie sa te ajute zeita scrisului si zeul inspiratiei sa ne mai incinti cu alte romane superbe ca acesta.Iti dorim multa fericire si multa voiosie! Spor la gratar!

posted by vn

17 gânduri despre &8222;LA MULTI ANI, ONA!&8221;

  1. I’m more than happy to uncover this website. I need to to thank you for your time just for this wonderful read!! I definitely savored every part of it and i also have you saved to fav to look at new information on your website.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.