Concurs Herg Benet si citeva pareri

Si daca tot a fost sa fie zilele Goticului la tirgul de carte Bookfest hai sa fie gotic pina la capat si inchei tirgul glorios cu un concurs cu o editura care a produs destule surprize si care mai are vreo citeva pregatite pentru voi. Editura Herg Benet a publicat numai autori romani cu proza si poezie, iar proza publicata cocheteaza foarte bine cu fantasticul si realitatea imediata. Va recomand cu caldura romanele Cristinei Nemerovski, la tirg autoarea a citit un fragment care a facut furori in rindurile audientei iar a doua zi chiar au fost cereri pentru o alta lectura ,cereri care nu au fost putine.

Editura Herg Benet lanseaza astazi primul concurs in colaborare cu blogul FANSF care are drept premiu aceasta carte

„Îmi sărise dintr-o dată în fața ochilor, o construcție de piatră și cărămidă, cu multe ierburi crescute în neorânduială peste ziduri, cu acoperișul căzut, înnegrit, poate de un incendiu, poate doar de trecerea timpului. Mi-am amintit apoi poveștile despre foc. Da, oamenii îi dăduseră foc, după ce uciseseră vrăjitoarea, ca să purifice locul, să alunge blestemul lăsat în urmă de contesă. Lângă ea, oare, aici, fusese castelul? Acum erau doar niște ruine, grămezi de pietre, lemn și fier. Se ghicea totuși o siluetă de arhitectură veche. Cât de trist, m-am gândit, cum ucid oamenii lucruri atât de frumoase doar pentru că îi înspăimântă. Doar pentru că nu le pot înțelege.

Aici, în căsuța de piatră din care mai supraviețuiseră doar ruinele arse, trăise Aneke. Nu fusese o femeie obișnuită, asta o puteam citi din fiecare piatră pe care călcam, din fiecare frunză care crescuse pe zidul casei.

Am dat la o parte ușa, care, firește, nu e era încuiată. Am pătruns doar în hol. A fost de ajuns, căci am simțit dintr-o dată un frig îngrozitor, de parcă aș fi lăsat vara în spate și acum intram pe tărâmul iernii. Se simțea, în aerul dinăuntru, o pustietate, acel fior al unui spațiu prin care nu a mai trecut demult o ființă umană.

Am auzit, în același timp, foșnete. Veneau de sus. Probabil acolo se afla un pod. Din ce știam și din ce văzusem în filme, fantomele iubesc podurile. În podurile caselor se păstrează amintiri, obiecte …… ” Fragment din romanul ULTIMA VRAJITOARE DIN TRANSILVANIA

Parte dintr-o trilogie intitulata CARTILE ARVEN acesta este primul roman si care mai are ca subtitlu CONTESA ANEKE.

Cistigatorul va fi unul singur desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare”

Unde se petrece actiunea romanului?

Deadline-ul este luni orele 24:00.

Printre altele nu ratati reducerile consistente de la ALEXANDRIA, ELEFANT ,LEDA, MILLENNIUM BOOKS, NEMIRA  si TREI .

La TREI va semnalez o carte care bate de departe tot ce ne-am putea imagina in privinta viitorului

Fizica viitorului este o călătorie pasionantă prin următorii o sută de ani de revoluţii ştiinţifice.
După toate probabilităţile, în 2100 vom controla computerele prin minisenzori inseraţi în creier şi, asemenea magicienilor, vom mişca obiectele cu puterea minţii. Inteligenţa artificială va fi dispersată prin tot mediul înconjurător, iar lentile de contact legate la internet ne vor permite accesul la baza de informaţii a lumii sau vor produce orice imagine ne dorim într-o clipită.
O viziune provocatoare asupra secolului următor, plecând de la o serie de interviuri cu peste trei sute de savanţi mondiali, care „inventează“ deja viitorul în laboratoarele lor.

Cum va suna?

UP DATE: Skandalouz unul dintre cistigatorii desemnati prin tragere la sorti la concursul Fuga Vinatorului a renuntat la premiu deoarece a achizitionat cartea de la tirg asa ca fericirea a cazut pe capul lui Moldovan Viorel Sorin.Felicitari maxime lui Skandalouz!

UP DATE: Un update multasteptat,dupa tragerea la sorti cistigatorul concursului este (cred ca este ceva predestinat sau a facut ceva vraji 😀 ) VAMPIRYKA.

Daca mai doriti si alte concursuri cu editura HERG BENET anuntati-ma!

posted by voicunike

49 de gânduri despre &8222;Concurs Herg Benet si citeva pareri&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.