Concurs LEDA: Orasul Oaselor si Orasul de Cenusa

Seria Instrumente mortale creează o lume de poveste în care aş fi încântată să trăiesc. Absolut minunată!”  Stephenie Meyer, autoarea romanului Amurg

În timp ce se îndreaptă spre Clubul Pandemonium din New York, Clary Fray nu bănuieşte că va fi martoră la o crimă. Şi mai ales la o crimă comisă de trei adolescenţi care au pe braţe tatuaje bizare şi mânuiesc arme neobişnuite.Aceasta este prima dată când Clary întâlneşte vânătorii de umbre, războinici porniţi să ucidădemonii de pe pământ şi să menţină controlul asupra vampirilor şi a vârcolacilor. Cu această ocazie, îl cunoaşte şi pe Jace, un tip superb, cu plete aurii.Clary este atrasă în lumea lui după ce mama ei dispare misterios şi ea însăşi este atacată de un demon.

DAR DE CE-AR FI DEMONII INTERESAŢI DE O MUNDANĂ OARECARE, CUM ESTE EA?

ŞI CUM DE S-A TREZIT CLARY DINTR-ODATA CĂ ARE DARUL VEDERII?

 VÂNĂTORII DE UMBRE SUNT GATA SĂ AFLE…

Un roman urban fantasy pentru tineri de toate vârstele, cu o acţiune plină de suspans, ritm alert,imaginaţie şi originalitate!

Atmosfera creată de Clare este exact ce trebuie, împletind elemente din filme horror neogotice şi fantasy modern, în stilul lui Neil Gaiman…

Fanii lui Buffy, Spaima vampirilor se vor îndrăgosti pe loc de această serie.” PUBLISHERS WEEKLY

„O aventură fabuloasă, plină de surprize şi răsturnări de situaţie fantastice…amintind de seria Harry Potter – şi asta este un superlativ!” – teensreadtoo.com

„Cititorii de urban fantasy vor devora această aventură încântătoare, elaborat construită.” – KIRKUS REVIEWS

Funky şi cool…una dintre cele mai reuşite saga post-Buffy despre vânătorile de monştri. Un hit!” – CHRISTOPHER GOLDEN

„Fii pregătit pentru o aventură palpitantă, alertă, sexy!” – LIBBA BRAY

Clary Fray nu-şi doreşte decât ca viaţa ei să revină la normal.Dar ce înseamnă normal când eşti vânător de umbre, spintecător de demoni,mama ta se află într-o comă indusă prin magie,şi poţi vedea deodată vârcolaci, vampiri şi spirite ale naturii? Lui Clary i-ar plăcea să petreacă mai mult timp cu prietenul ei cel mai bun,Simon. Dar vânătorii de umbre nu-i dau pace — mai ales frumosul şi enervantul său frate recent regăsit,Jace. Iar singura ei şansă de a-şi ajuta mama este să-l urmărească pe sălbaticul vânător de umbre Valentine,care este probabil smintit,cu siguranţă malefic — să fie acesta chiar tatăl ei? Când şi cel de-al doilea Instrument Mortal este furat,înspăimântătoarea Inchizitoare îl suspectează pe Jace. Dar este oare Jace gata să-şi trădeze prietenii şi să-şi încalce principiile pentru a-şi ajuta tatăl?

Ce as mai putea sa adaug la aceste doua carti si prezentari superbe, doar sa va mai spun ca seria Instrumente Mortale este un Bestseller, celebra actrita Lilly Collins va fi distribuita in ecranizarea acestei serii, Stephanie Meyer este fan convins al acestei serii iar bijuteriile inspirate din obiectele magice din roman au un succes nebun online ca sa nu mai spun de faptul ca este comparata cu Harry Potter si Buffy ,spaima vampirilor.

Editura LEDA in colaborare cu blogul Fansf va propune un concurs care incepe astazi si se termina simbata 14.04., noaptea la orele 24:00 iar cistigatorul celor doua carti va fi unul singur si va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste ultimul roman din seria Instrumente mortale?

Va urez succes!

UP DATE: Cistigatorul concursului dupa tragerea la sorti(uff! m-ati intrebuintat serios) este Catalin Cofaru.

posted by voicunike

 

102 gânduri despre &8222;Concurs LEDA: Orasul Oaselor si Orasul de Cenusa&8221;

  1. Elena Zaharia zice:

    Ultima carte din seria „Instrumente mortale” de Cassandra Clare este „City of Heavenly Fire”(vol. 6) , iar „City of Lost Souls”(vol. 5) va aparea in SUA in mai 2012. In Romania, ultima carte se numeste „Orasul De Sticla” vol. 3 („City of Glass”).

    Apreciază

  2. Alexandra zice:

    In romania, ultima aparuta este Orasul de Sticla, volumul 3.
    In America, publicarea a ajuns pana la volumul 4, City of Fallen Angels, aparut chiar in Aprilie, anul trecut. In Mai, anul asta, va aparea City of Lost Souls, volumul 5, iar in Septembrie 2013, City of Heavenly Fire.

    Apreciază

  3. Diana Lazar zice:

    Nume: Lazar Alexandra Diana
    Raspuns: Ultimul volum se numeste “City of Heavenly Fire” si va aparea in Septembrie 2013.In romania, ultima carte aparuta este Orasul de Sticla, volumul 3.

    Apreciază

  4. Mia zice:

    Ultimul roman din serie aparut la noi este „Orasul de sticla” (vol. 3), ultima carte aparuta este „City of Fallen Angels” (vol. 4), iar volumul 6 planuit este „City of Heavenly Fire” (2013).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.