There you are!

Iata ca anul 2011 incepe nesperat de bine si ca dragul nostru URS nu se lasa si vine cu bunatati numai una si una cuprinse in numarul 3 din revista GALILEO

Fiind singura revista tiparita pe hirtie din Romania axata numai si numai pe SF&F, vorba lui Mircea Coman-Daca Ursu mai publica inca patru numere as plati fara sa clipesc dinainte.-, asta inseamna nu numai daruire dar si exprimarea iubirii noastre neconditionate fata de SF, dar si sustinerea fara rezerva si mai ales fara aere a sefeului autohton, si cind spun fara aere ma refer la cei care prefera sa dea banii numai pe carti in engleza.Vreau totusi sa le spun ca suntem mai multi decit voi ,noi astia care citim numai in romana, si preferam sa citim in limba romana pentru ca e mai misto.Citi dintre noi nu viseaza sa il  citim pe Mike Resnick sau Harlan Ellison tradusi in romana? suntem multi dar editorii au alte obiective si asa cum stim cu totii ,criza asta nemernica a marit pretul drepturilor, asta este ! ne multumim cu ce este si sa speram ca va mai fi inca o revista pe piata intr-un viitor apropiat, daca va fi?!

Pentru ca sunt fan absolut al seriei VAMPIRII SUDULUI, serie publicata de editura LEDA , va anunt cu bucurie o veste care va fi pe placul tuturor, editura a hotarit republicarea seriei in editie cartonata cu supracoperta, cartile vor avea formatul 13×20 cm iar cei care vor face precomanda vor avea parte de  o reducere promotionala de 25%, suna bine nu-i asa? Mi-am permis ca fan sa sterpelesc de pe blogul lui Juleah o poza care imi place tare mult, iat-o:

E tare misto, va place?

posted by nicu

4 gânduri despre &8222;There you are!&8221;

  1. Pingback: Intermeci (21)

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.