O CARTE URIASA : DUNE LA SUPERLATIV

Veste mare ,mare, mare de tot CEA MAI GRANDIOASA EPOPEE A LITERATURII UNIVERSALE DUNE IN FORMAT HARDCOVER LA NEMIRA !

In traducerea celebrului ION DORU BRANA,Nemira ne produce cea mai mare surpriza si bucurie inainte de tirgul de carte Bookfest 2012 iar tinarul artist Cristian Florescu vine cu o coperta mai mult decit reusita- o coperta superbaaaa! pentru cartea cea mai adulata din toate timpurile DUNE. 

Un melanj senzational de fictiune ,filozofie si tehnica condimentat cu ecologie, intrigi,rasturnari de situatie si povestea CASEI ATREIDES , casa care va schimba universul.

Sunteti pregatiti pentru cea mai grandioasa aventura a imaginatiei ? Bine ati venit in cea mai minunata dintre lumi, lumea DUNE unde il vei intilni pe Paul Muad’Dib, Surorile Bene Gesserit cu Poteca de Aur , Ghilda Spatiala, Mentatii si multi altii dar mai presus decit ei poporul care declanseaza JIHADUL OMENIRII- Fremenii.

Dupa evenimentele din DUNE, Paul Atreides este noul imparat.Inconjurat de inamici tacuti si nemilosi  va reusi Paul Atreides sa-si invinga dusmanii si sa-si asume rolul de conducator suprem al umanitatii? In scena apare un inamic subtil si omniprezent dezgustatorii Tleilaxu dar si cineva apropiat care il va ……

Cititi continuarea cartii uriasei DUNE- MINTUITORUL DUNEI !

Nu ezitati sa cititi sau sa aveti in biblioteca o epopee care depaseste orice carte citita de voi pina acum, parol d’onor!

posted by voicunike

11 gânduri despre &8222;O CARTE URIASA : DUNE LA SUPERLATIV&8221;

  1. De cand asteptam o reediteare a seriei Dune, imi lipseste fix ultima carte din serie. Copertile pot spune ca sunt foarte tari, cele mai reusite coperti hardcover de la nemira, simple, fara 100 de culori, potrivite cum trebuie cartilor. O sa imi cumpar Canonicatul Dunei in aceasta varianta chiar daca o sa stric restul colectiei, dar cred ca va merita.

    Apreciază

  2. Gabriel zice:

    O reeditare asteptata de multi iubitori de SF. Pretul insa, asa cum e la multe din cartile puse pe rafturile librariilor de Nemira mi se par mari. Nu exagerate ci mari. Daca e sa iau in calcul faptul ca editura are in mod frecvent oferte de reducere ce merg pana la 50% si in aceste conditii nu cred ca isi vinde cartile in pierdere pretul real ar trebui sa fie undeva la jumatate. Asta e pretul „culturii” in Romania. Piperat! Mai bine bagam shaorme si manele cu doua la leu.

    Revenind la lansare: „Felicitari Nemira!”

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.