Vesti ,stiri,birfe!

La capitolul vesti o sa va prezint noul  „loc de joaca”  al Ursului nostru drag

Un blog in care aflati cam tot ce trebuie stiut despre sf&f  ,despre carti sau despre autori. Nu ratati ocazia de-a intra pe el si-a citi interviul cu GREG EGAN postat astazi. Don’t be shy, o sa aveti parte de multe clipe minunate.

La capitolul stiri o sa incep cu unul din autorii care au stat intr-un con de umbra ca sa zic asa dar care mie unul imi place cum scrie iar lectura ultimei carti MASINA VIITORULUI de VICTOR MARTIN o culegere de povestiri science-fiction a fost o adevarata placere

Cartea a aparut la Craiova la editura Autograf MJM si contine 17 povestiri una si una care sunt sigur ca va vor delecta.Cei care intr-adevar doresc aceasta carte ii pot scrie scriitorului pentru a intra in posesia cartii.

In peisajul destul de inchegat al sf&f , horror si gothic va prezint o autoare care ca si Doina Rusti cocheteaza cu fantasticul autohton impletit cu o doza buna de horror si actualitate stringenta

Mizantropie, droguri, moarte, chefuri sălbatice, ură, cimitire, incest, alcool, popi, boală, metal, rockotecă, sex cu părinții, depresie, umor negru, sado-masochism, izolare, jocuri perverse, crimă, animale ciudate care îți apar in somn… Poate un roman să abordeze teme atât de atractive și în același timp să fie literatura cât se poate de autentică? Răspunsul este categoric afirmativ în cazul romanului “Sânge satanic”.

Ediția a doua conține și un preview de 11 pagini din continuarea la „Sânge satanic”. Tot în această ediţie puteţi citi şi un interviu inedit cu autoarea Cristina Nemerovschi, precum şi numeroase opinii critice.Prima ediție a romanului s-a epuizat în câteva luni de la apariția pe piață. Nu vreau sa va dau prea multe indicii despre aceasta carte , cautati singuri, dar un lucru este cert – ” Toţi ne regăsim între pagini – de la manelişti, până la babele din troleu, sau îndrăgostiţii cinici sub clar de lună.”

Astazi a aparut inca o carte indelung asteptata care are printre nume ,cel al marelui OLIVIU CRAZNIC, Mircea PRICĂJAN,Marian COMAN, Adrian BUZDUGAN,Lucian MERIŞCA, Horia GÂRBEA,Ionuţ CARAGEA, Gheorghe SCHWARTZ,Ovidiu BUFNILĂ,Robert ŞERBAN,Cristina NEMEROVSCHI ,Cosmin PERŢA,Ivona BOITAN si multi altii  pe care va voi lasa sa ii descoperiti intre filele antologiei

Alertă de grad zero în proza scurtă românească actuala

O carte multașteptată care, prin diversitatea autorilor și creațiilor incluse, promite adevărate revelații literare și, nu în ultimul rând, o fotografie destul de reprezentativă a momentului literar actual. La care pot adauga ca veti descoperi autori talentati sau autori care nu mai au nevoie de laude.

Tot la capitolul viitoare aparitii astept cu inima la gura sa apara

De la Tushica Vero am aflat ca este si mai misto decit prima iar actiunea curge ca fluviul Orinoco.

Tot la capitolul noi aparitii se pare ca SRSFF vrea sa scoata iar o antologie SF&F intitulata VENUS

Aceasta este una din copertile propuse pentru antologie, o astept cu nerabdare si sunt tare curios ce autori au trecut de furcile caudine ale trierii.

La capitolul birfe pot sa va spun ca urmeaza sa se lanseze pe piata o noua editura de SF&F numita VOYAGER PREMIUM BOOKS, detalii si carti ce vor urma sa apara deocamdata unknown.Ursul nostru drag pregateste in bucataria lui surprize peste surprize dar anunturi sa le faca, cum si ce gateste, deocamdata ioc! Nea Fane traduce de zor la Anathem, Mircea King e in continuare in lumea lui Drood-ah! sa nu uit maine este ziua lui si ii pregatesc o postare surpriza- iar blogul Fansf va pregateste o noua serie de concursuri incepind de maine.Dintre concursuri unul cel mai tare va fi in colaborare cu editura MILLENNIUM BOOKS care pune la bataie drept premiu un pachet de 5 carti scrise de autori romani- ehe?! cum suna? suna bine nu-i asa?

Tot la birfe cica tirgul de carte din toamna ar fi pe 23-27 noiembrie, asa ca ar mai cam trei luni pina atunci, iar la incheiere va lansez o provocare

ATI VREA SA APARA LA NOI CARTI SCRISE DE NINA MUNTEANU?

Astept raspunsurile la intrebare dar si participarea voastra la concursurile viitoare si prezente.

Later edit: Pe surse am primit vestea ca FLORIN PITEA lucreaza la un nou roman, un roman sf cu R mare, va asigur ca veti fi uluiti dar si incintati de el.

posted by voicunike

3 gânduri despre &8222;Vesti ,stiri,birfe!&8221;

  1. Larisa M zice:

    Wow, nimeni nu se prea inghesuie pe aici…. Din ce am aflat, cartile Ninei Munteanu par ok si ceva proaspat e mereu binevenit, deci mie mi-ar placea sa se publice si la noi….asta daca vreo editura de a noastra ar fi interesata.
    O, si „Sange satanic” e grozava. Merita citita 😉

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.