A venit Moshul!

A venit iarna si o data cu ea luna cadourilor, daruri daruite din inima si din suflet cu urari de bine si sanatate. Ca in fiecare an pe 6 decembrie aniversam SFINTUL NICOLAE, protectorul copiilor si  facatorul de minuni, dar mai ales cunoscut ca moshul care aduce daruri si copiilor dar si celor mari(desi la cei mari le-ar trebuie mai mult decit o nuielusa 😀 )

Astazi sarbatorim toti sfintii Nicolae si toate sfintele Nicolete  si cum acest blog are un sfint care mai este si fanul sf number one, vom sarbatori la maxim aceasta zi speciala.

LA MULTI ANI NICULE ! SA NE TRAIESTI !

Pentru copii Moshul a adus o gramada de cadouri si dulciuri puse in ghetutele sau in cizmulitele frumos aliniate la usa sau la geam, pentru cei mari (adeca noi cetitorii) tirgul de carte recent incheiat a adus cu virf si-ndesat multe carti , cititi-le si savurati fiecare carte buna la gura sobei pe un fotoliu cu o cana de vin fiert la indemina. Enjoy!

MOS NICOLAE sa-ti umple cizmulitele cu bucurii,noroc,sanatate,minte,intelepciune si mult succes!

LA MULTI ANI TUTUROR!

28 de gânduri despre &8222;A venit Moshul!&8221;

  1. Moshul SF, motanul SF si copilul SF, sub atenta supraveghere a Doamnei de Fier Cristina, vă urează domnule Nicu toate cele bune, la mulți ani și la cât mai multe cărți în colecția personală. Nu de alta, dar numai așa puteți scăpa de statutul de „student”! 🙂

    Apreciază

  2. Dragii mei va multumesc din inima si din suflet pentru urari.
    Tare bine este sa ai prieteni ca voi!
    Va iubesc si va stimez!
    Si ieri nici eu nu v-am uitat si am inchinat un pahar pentru fiecare!
    @Aspoiu-Mosh Nicolae a venit la mine un pic mai devreme, adica in perioada tirgului, si mi-a adus o gramada de carti numai una si una, am sa incerc sa povestesc despre ele aici in curind. Dar am vorbit cu el si mi-a spus ca pina la Craciun mai vine cu ceva carti si eventual o revista, sa vezi bairam sefistic atunci! 😀

    Apreciază

  3. @teo- Multumesc!
    @Stefana-Multumesc de asemeni si tie si nu-i bai, stiu ca ritmul asta nebun ne tine-n viata! 😀
    @bebe si Loredana-Ideea este buna si paharele au fost mici, doar m-am cherchelit nu m-am imbatat rau! 😀

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.