Invitație la Infuzia de povești

Dragi bloggeri,

Vă invităm la lansarea proiectului „Infuzia de povești”, inițiat de scriitoarele Corina Ozon și Cristina Nemerovschi. Un parteneriat apărut din experiența și pasiunea de a colecționa povești  și de le pune pe hârtie. Din dorința de a le face cunoscute și de le da curajul și altora să-și spună povestea.

Sloganul „Ești pregătit pentru povestea ta?” se vrea a fi un îndemn la narațiune și la găsirea unei  identități. Noi știm că oamenii sunt legați prin povești și au nevoie de povești. Astfel se formează și comunitățile.

Prima întâlnire „Infuzia de povești” va avea loc pe data de 4 decembrie, de la ora 18,30, la Infusion Bistro and Sport Bar (în Piața Universității, vizavi de Cinema Pro), str Ion Ghica nr 2. Vom povesti despre „Cum să treci cu jumătatea  (sau fără) de Sărbători?”. Intrarea este liberă, iar înscrierile se fac prin formularul de pe siteul: https://infuziadepovesti.com/evenimente/. Pentru bloggeri, confirmarea se face la adresa de mail infuziadepovesti@gmail.com.

Infuzia de povești este un atelier creativ mobil, iar temele vizează subiecte reale din viață, de interes general. În curând, vom veni cu subiecte pentru bloggeri.

Vă așteptăm cu drag!

Corina Ozon&Cristina Nemerovschi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.