Bookfest 2010-Prima zi

Evenimentul asteptat de atitea luni bune a debutat cu o trezire matinala si cu o deplasare rapida cu autobuzul la capitala, sau mai bine zis buricul tirgului, acolo unde tot ce zboara se gateste si este vindut pentru a fi mincat 😀 . Ajuns cu bine in Doamna Ghica am luat masina 282 si am decolat spre Romexpo unde am aterizat la fix  ca sa apuc cite ceva din aranjarea standului, prilej cu care m-am intilnit cu prietenii dragi, Horia Bebe si Mike, dar si sa ma intilnesc face to face cu editorul de la Alexandria, Ciprian Dobra, un om extraordinar plus cei doi asociati Claudiu si Roxana.Dezechiparea si echiparea nu mi-a luat  mult si back in bussines(bai! sper sa fi scris corect in engleza ca iar sa ia crocodilu de mine! 😀 ),mai ales ca standul si cartile  aratau minunat .

Dragii mei sefisti, va asteptam la stadul Millenniumpress sa cumparati ultimele noutati ,care ca si celelalte carti au niste coperti bestiale si sunt excelente, de la BEBE si NICU.

Printre altele, adica doua tururi de vizionat standurile, m-am intilnit cu Teodora Ivan,Daniel Vaduva,Gabi si staful Nemira,Bogdan Hrib,doamna Silvia Colfescu si staful editurii Vremea,Mihaela Dumitrescu, Livia Sasz si staful editurii Leda,Dana Slavescu si Rao dar si altii.Voi reveni cu un postare separata insotita de poze!

Atmosfera a fost una  calma dar vizitatorii au fost cam putini ,dar fiind vremuri de criza e de inteles.Cu un stand care arata ca scos din cutie MILLENNIUMPRESS se prezinta ca o lady superba, nu ratati o vizita la stadul MP!

Dupa amiaza a fost un excelent prilej de-a ne intilni cu prietenii nostri dragi Stefan si Cristina Ghidoveanu,Jeje,Assasin dar si alti fani care mai de care cu liste sau fara.O surpriza a fost ca insusi fostul ministru de externe,Adrian Cioroianu a venit in mod special sa cumpere revista GALILEO(mai ales pentru mine pentru ca nu ma gindeam ca avem fani sf si printre politicieni! sic Aspoiu! 😀 ) pe care i-am vindut-o personal.

Seara s-a incheiat la Giotto unde am participat la o depanare de amintiri cu Stefan si Mike din perioada de glorie a sefeului romanesc,o seara calma si presarata cu risete si glume, cu mincare buna dar stropita si cu o bere buna.

posted by voicunike

14 gânduri despre &8222;Bookfest 2010-Prima zi&8221;

  1. crocodilu zice:

    :))
    Nu stiu de care crocodil e vorba 🙂 dar…
    „Dezechiparea si echiparea nu mi-a luat mult si back in bussines(bai! sper sa fi scris corect in engleza ca iar sa ia crocodilu de mine! 😀 ) ”

    ..e bussiness, nu bussines 🙂

    Apreciază

  2. crocodilu zice:

    Asa e Loredana, ai perfecta dreptate, mi-am dat si eu seama de greseala in timp ce mergeam spre bucuresti la bookfest 🙂
    Cu toate ca si termenul „bussiness” abunda pe internet si nu pare a fi gresit, este folosit chiar pe site-uri de prestigiu. Banuiesc ca ambele forme sunt oarecum acceptate.

    Apreciază

  3. fansf zice:

    @loredana-daca vii la tirg fara pozele promise nu iti mai vind nimic! 😀
    @Crocodilu-ete de al naibii am scris asa „bussines”! 😀 te asteptam la stand sa schimbam o vorba si bineinteles sa iti vindem multe carti! 🙂
    Vezi sa nu cumva sa nu treci pe la noi ca ne vom transforma in teroristi! 😀
    @Aspoiu-Se pare ca acesta criza se adinceste si ca intotdeauna socoteala din tirg nu se potriveste cu aia de acasa!
    Enumera despre ce titluri este vorba si iti voi spune detaliat despre fiecare,unele povesti sunt chiar amuzante in stilul horror!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.