Concurs Voyager Premium Books-Pe ape si mai tulburi

Multipremiat si cu multe nominalizari la tot ce poate fi premiu international sf&f si un povestitor aparte TIM POWERS  foarte apreciat in afara, din nefericire la noi a aparut doar cu doua carti care se gasesc cu greu, iata ca editura Voyager Premium Books ne ofera o restituire foarte necesara, asadar va invit sa cititi recenta aparitie a unei carti extraordinare

 Pirati! Barba-Neagra! Voodo! Fantana Tineretii!
Si cartea care a inspirat filmul „Piratii din Caraibe 4”.
Jack Shandy si vestitul pirat Barba-Neagra, calatoresc spre teritorii de vis, la capatul carora ii asteapta Fantana Tineretii.
Povestea promite minuni si orori, si le ofera pe toate.

(Orson Scott Card)

În anul 1718, arhipelagul Caraibelor e o lume înca noua, tainica, incitanta, virgina, un paradis al piratilor si al vrajilor.Barba-Neagra, al carui suflet este stapanit de fantome, a construit un imperiu maritim al piratilor, in care lupta si cei vii si cei morti, un imperiu guvernat de credinte vodoo.În acest univers al piratilor si al vrajitorilor, bântuit de fantome si de zombi, ajunge din întâmplare John Chandagnac. Nascut in Europa, de meserie artist-papusar, porneste spre Jamaica pentru a recupera o mostenire furata. Capturat de pirati, va avea de ales: sa se alature echipajului sau sa fie ucis si, binenteles, o viata de pirat este mai buna decat nimic.John Chandagnac, acum cunoscut sub numele de Jack Shandy, va invata sa mânuiasca velele, sabia de abordaj, pistolul si tunul, devenind unul din piratii asociati ai lui Barba-Neagra.Intre piraterie si vrajitorie, intre tradare si acte de eroism, Pe ape si mai tulburi este povestea lui Jack Shandy si a lui Barba-Neagra, a capitanilor-pirati, a trupurilor fara suflet si a sufletelor fara trup, ajunsi, dupa nenumarate lupte si aventuri, la Fantana Tineretii.

Pe ape si mai tulburi este un roman intunecat ca jungla din Haiti si dinamic ca o furtuna in Caraibe, un roman construit cu atata maiestrie, incat si un istoric al sau un vrajitor-shaman il poate savura.

Incepind de astazi si pina luni ora 24:00 editura VOYAGER PREMIUM BOOKS impreuna cu blogul FANSF organizeaza primul concurs ce are drept premiu aceasta minunata carte, ce se va acorda unui singur cistigator prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Pe cine vrea sa salveze Jack Shandy ?

Va urez succes si intrati aici pentru comenzi on-line.

UP DATE: Cistigatorul in urma tragerii la sorti este Cristina VS. Felicitari!

posted by voicunike

54 de gânduri despre &8222;Concurs Voyager Premium Books-Pe ape si mai tulburi&8221;

  1. radu zice:

    Multumesc pt. semnalare, o sa o cumpar saptamana asta, stiti cumva daca la Millennium books mai apare ceva „wink” strain „wink”( adica Zoe’s tale sau Mona lisa…) in curand, ca sa nu zic luna aceasta :-)? Ma gandesc ca au iesit ceva bani la Gaudeamus si se mai poate trimite cel putin o carte in tipografie ,

    Apreciază

  2. horade zice:

    Offtopic: Pentru editura Millennium Books (sau uglybadbear): aveti de onorat o livrare castigatorului pentru un concurs incheiat de mult (concurs Millennium Books – Antologii). Se mai onoreaza sau nu ?

    Apreciază

  3. Catalin Maria zice:

    Offtoipic: Eu am facut o comanda la Millennium, extrem de consistenta, inainte de Gaudeamus si „ursul cel rau” nu da nici un semn, desi i-am mai trimis cateva mail-uri dupa targ. Mai astept?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.