Ender & Co

Cine isi imagina in 1977 ca acest autor descoperit de Ben Bova va da o lovitura de maestru adevarat pe piata sf-ului cu o povestire, dezvoltata apoi ca roman si care va deveni o serie care va cistiga toate premiile importante din SF si va face fani devotati pina la moarte si dincolo de ea?, va spun eu nimeni!

Acel ilustru necunoscut se numea ORSON SCOTT CARD si debuta cu Jocul lui Ender una din cele mai frumoase povesti sf spuse vreodata, asa a inceput ascensiunea acestui autor care ne-a cistigat inimile si care pe 24 august implineste frumoasa virsta de 60 de ani. Sa-i uram LA MULTI ANI! si totodata sa ne bucuram de cartile oferite editura NEMIRA, editura care a publicat multe carti din opera acestui valoros scriitor si-n fata careia ma inclin in semn de apreciere pentru acele clipe minunate prilejuite de lectura unor carti de nelasat din mina.

REMEMBER NAUTILUS

    

Prefer aceste coperti din „vechea garda” decit cele noi, imi par mult mai frumoase.

   

  

 

Iar aici lipseste o singura carte (va las pe voi sa -mi spuneti care?) serie care nu trebuie sa lipsesca din nici o biblioteca respectabila.

A mai aparut la Nemira

       OSChomecoming3.jpg  OSChomecoming4.jpg  OSChomecoming5.jpg

Doua carti care mi-a facut multa placere citindu-le, inca mai astept sa apara urmatoarele trei pentru a incheia seria.

  

Doua „bunaciuni” de sine statatoare dar cu impact puternic si care inca odata arata ca maestrul are vina scrierii, most recomended!

Inca o data multumiri editurii Nemira pentru acest „prinz” regal! Dar si autorului!

Nu uitati sa participati la concursul initiat pe blogul Nemira aici, premiile sunt foarte faine.

posted by voicunike

2 gânduri despre &8222;Ender & Co&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.