Concurs Litera: Fara Indurare

Maestru al cuvintelor si al suspansului DEAN KOONTZ reuseste intotdeauna sa provoace cititorului acel fior care te indeamna sa nu lasi cartea din mina, Editura LITERA impreuna cu blogul FANSF va invita astazi sa participati la un alt concurs ce are ca premiu aceasta minunata carte .

Scriitorul Cullen Cubby Greenwich se simte insultat când cel mai important critic literar, Shearman Waxx, îi desființează pur și simplu noul roman. Intrigat de misterul din jurul lui Waxx, Cubby caută să-l întâlnească în restaurantul preferat, dar are loc un mic accident, iar Waxx îl amenință pe Cubby cu moartea. Pătrunzând cu o ușurință inexplicabilă în casa scriitorului şi lăsând impresia unor puteri supranaturale, Shearman Waxx aruncă locuinţa în aer, iar Cubby și familia lui devin fugari, în încercarea de a rămâne în viață în faţa unui sociopat fără îndurare. Cursei nebuneşti şi situaţiilor de coşmar prin care trec cei trei membri ai familiei şi căţeaua Lassie li se adaugă secretul întunecat pe care îl ascunde Cubby, secret care i-a marcat întreaga existență și care va ieși treptat la lumină.
Dean Koontz explorează graniţa subtilă între bine şi rău şi haosul care clocoteşte în zona de umbră a societăţii, într-un thriller cu caracter burlesc.

Aparut la editura Litera anul acesta romanul CU SUFLETUL LA GURA exploreaza teoria evolutionista cu succes iar cartea se citeste dintr-o suflare. Intrebarea concursului este urmatoarea:

Cum se numeste personajul principal din  cartea Cu Sufletul La Gura?

Deadline-ul este ca si la celelalte doua concursuri, marti ora 12:00, iar cistigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti.

UP DATE: Cistigatorul concursului este WARYNA!

posted by voicunike

47 de gânduri despre &8222;Concurs Litera: Fara Indurare&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.