Concurs HARTA TIMPULUI

Am fost extrem de incintat si mi-a mers la inima de acest superb roman, HARTA TIMPULUI  aparut la editura TREI, Felix J. Palma are un stil invaluitor si care iti picura miere in urechi iar lectura devine un deliciu.Asadar va invit sa descoperiti o carte minunata si la un nou concurs.

V-aţi gândit cu adevărat să faceţi o călătorie în timp?
Contactaţi, vă rugăm, compania Murray Time Travel!

Londra, 1896. Nenumăratele invenţii din epocă îl fac pe om să creadă că ştiinţa este în stare să atingă imposibilul, aşa cum demonstrează apariţia companiei Murray Time Travel, capabilă să transforme în realitate visul oricărui muritor: călătoria în timp. H.G. Wells trezise deja această dorinţă în conştiinţa societăţii victoriene, în urmă cu un an, prin publicarea romanului săuMaşina Timpului. Dintr-odată, omul secolului al XIX-lea are posibilitatea de a călători în alte vremuri, aşa cum face Claire Haggerty, o tânără înstărită, dar veşnic nemulţumită, convinsă că niciunul dintre pretendenţii ei nu-i poate oferi iubirea adevărată. Starea ei constantă de insatisfacţie o va face să călătorească în anul 2000, unde îşi va găsi sufletul pereche. Dar nu toată lumea îşi doreşte să cunoască viitorul. Andrew Harrington, de pildă, vrea să se sinucidă atunci când înţelege că nimic nu-i va putea alina durerea provocată de moartea iubitei sale, ultima victimă a fiorosului Jack Spintecătorul. Tânărul renunţă la ideea sinuciderii în momentul în care i se oferă posibilitatea de a călători în trecut pentru a o salva chiar el de la moarte pe adorata lui Mary.


H.G. Wells va cunoaşte primejdiile unei călătorii în timp atunci când un şarlatan venit din viitor încearcă să-l omoare pentru a-i fura identitatea scriitoricească. Ca să se salveze de acest misterios călător în timp, Wells e silit să plece într-o palpitantă călătorie de-a lungul secolelor.

UN AMESTEC – EXCEPŢIONAL DOZAT – DE FICŢIUNE ISTORICĂ, SF, FANTASY ISTORIC, STEAMPUNK, ROMAN DE DRAGOSTE, METAFICŢIUNE, THRILLER ŞI BIOGRAFIE.

Romanul Harta timpului (El mapa del tiempo) de Félix J. Palma este un roman de excepţie, la graniţa mai multor genuri literare. Este emoţionant, ameţitor, vijelios, cu un fir epic complex ce combină răsturnările de situaţie, descoperirile şi aventurile uimitoare, toate într-un ritm care-l lasă pe cititor fără respiraţie.
Cartea este incitantă, plină de dragoste şi aventuri, care vorbeşte despre modul în care imaginaţia poate salva vieţi, descriind o epocă fascinantă şi provocatoare, aşa cum este cea victoriană. Félix J. Palma reuşeşte să construiască un roman în care intriga ameţitoare şi psihologia personajelor devin deopotrivă elemente de rafinament literar şi ingrediente ale unei cărţi de succes.Rezultat al unui proces de elaborare îndelungat şi intens, romanul este, de asemenea, un omagiu personal al lui Félix J. Palma, adus scriitorului H.G. Wells, autorul titlului clasic al literaturii science-fiction, Maşina Timpului. Wells însuşi devine personaj în Harta timpului, alături de alte figuri celebre ca Jack Spintecătorul, Bram Stoker sau Elephant Man.

Editura TREI in colaborare cu blogul FANSF va propune un concurs care va avea un singur cistigator daca raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste prestigiosul premiu cistigat de acest roman si in ce an  a aparut cartea?

Concursul incepe astazi si se termina vineri la ora 12:00 cind va fi anuntat cistigatorul.

UP DATE: Cistigatorul concursului este DANIELA MUNTEANU.

posted by voicunike

38 de gânduri despre &8222;Concurs HARTA TIMPULUI&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.