Semnal editorial 480: StoryCraft Publishing lansează „Liceul 13” de Radu Octavian

lansează

Liceul 13

de Radu Octavian

Dacă ți-au plăcut Death Note și 13 Reasons Why atunci vei iubi această carte!

Colecția Storycraft se îmbogățește cu o apariție premium a scriitorului Radu Octavian, aflat la a doua lui carte, un Young Adult Horror care atinge cu finețe subiecte sensibile ale realității adolescenților.

Sinopsis

Într-o noapte de iarnă, Maria Stanciu, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național “Scarlat Demetrescu” din București, se sinucide aruncându-se în fața unui tren. 

Vlad Dinu, colegul de clasa al Mariei, ajunge în posesia jurnalului fetei și dezvoltă o curiozitate puternică față de motivul din spatele gestului ei. În curând, însă, un lanț de morți înfiorătoare, aparent accidentale, îi vizează, unul câte unul, pe foștii ei colegi.

Vlad ajunge să fie prins într-un joc periculos, în care trebuie să afle cine este criminalul, înainte ca acesta să ajungă la el și la restul colegilor lui. Însă, șocul absolut îl are în momentul în care observă că toate indiciile duc spre… Maria Stanciu.

“O clasa întreagă de liceeni, un păcat colectiv la care toata lumea închide ochii și o victimă care își caută răzbunarea. Radu Octavian este o voce proaspătă în lumea cărților YA Dark Fiction.” 

– Daniel Zărnescu, editor

Despre autor

Radu Octavian se consideră un arhitect nebun când vine vorba de storytelling. A debutat ca scriitor la vârsta de 25 de ani cu romanul „Șapte Porți”, tot la editura StoryCraft Publishing.

Dacă îl lași să vorbească mai mult de cinci minute este imposibil să nu auzi o analiză psihologică făcută pe unul din personajele lui preferate sau despre colecția lui de concepte de carte care așteaptă să fie exploatate. Unul din obiectivele lui principale este să aducă la viață personaje inteligente și neînfricate, cu aptitudini pe care și-ar dori  să le vadă mai des în viața reală.

Conform stilului caracteristic, pune în scenă doar lumi misterioase și pline de acțiune, în care forțele binelui și răului sunt diferențiate doar de o linie subțire. Explorează mai multe genuri, cum ar fi thriller, horror, science-fiction si mister. Scrie, în general, pentru publicul adult și pentru zona de young adults.

Despre StoryCraft Publishing

StoryCraft Publishing este o comunitate de scriitori aspiranți, debutanți și publicați (peste 150 la numar), al cărei scop este să impulsioneze piața de carte și de film autohtone. În același timp, este o editură dedicată scriitorilor români și a literaturii române contemporane.

Comunitatea a fost formată începând cu luna iunie 2018, iar editura a luat naștere odată cu lansarea primelor cărți, pe data de 24 Septembrie 2020. 

Detalii tehnice:

Anul publicării: 2022
Colecție: Premium
Categorie: Young Adult
Gen: Horror Paranormal
Număr de pagini: 324
ISBN: 978-606-95057-6-2
Preţ de raft: 39 lei

Poți cumpăra cartea în etapa de precomandă cu 10% discount, de pe linkul de mai jos:

bit.ly/precomanda-liceul13

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.