Semnal editorial 339: Noutăți de la editura Rao (XIV) – Boyne, Sierra, Quinn, Kremer

Povestea începe cu o familie. Pentru început, aceasta este compusă dintr-un tată, o mamă și doi fii. Unul dintre băieți are sângele tatălui, celălalt a moștenit talentul mamei. Unul pleacă, celălalt rămâne. Pe parcurs, vor întâlni și alte personaje care le vor marca destinul. Acesta este doar începutul. Poveștile lor se vor încrucișa și se vor dezvolta pe parcursul a două mii de ani. Se vor întâlni din nou și din nou, la momente diferite și în locuri diferite. Din Palestina și până în zorii primului mileniu, călătorind de-a lungul a cincizeci de țări și îndreptându-se către o viață printre stele. Lumea se va schimba în jurul lor, dar ei vor rămâne la fel.

ISBN: 9786060064633

Nr. Pagini: 528

Domeniu: Fantasy, Ficțiune adulți

Colecție: Biblioteca Rao

David Salas, un lingvist promițător de la Trinity College din Dublin, se întâlnește, după ce a aterizat la Madrid pentru o vacanță, cu Victoria Goodman, o veche prietenă a bunicilor săi, și cu tânăra sa asistentă, istoric de artă. Evenimentul respectiv îi va da peste cap planurile și îl va trimite într-o cursă surprinzătoare pentru a afla ce s-a întâmplat cu unul dintre elevii de la școala de literatură condusă de Lady Goodman. Spre surprinderea sa, cheia pare ascunsă în mitul Graalului și în legătura aces tuia cu Spania. Bisericile romanice îndepărtate din Pirinei, colecțiile de artă din Barcelona, cărțile vechi și codurile ciudate gravate în piatră sunt antrenate într-un complot plin de intrigi, care duce cu gândul la originea adevăratei inspirații, în literatură și în artă.

ISBN: 9786060064947

Nr. Pagini: 464

Domenii: Istoric, Ficțiune adulți

Colecție: Biblioteca Rao

Londra, 1941. Orașul este asediat de raidurile aeriene de noapte ale bombardierelor germane. Un grup de cetățeni britanici adună informații secrete pentru a ajuta mașina de război a lui Hitler. Jack Hoste face parte din acest grup de trădători, dar are și o misiune specială: să-l localizeze pe cel mai periculos agent nazist din țară. Amy Strallen, care are o agenție matrimonială în Mayfair, a fost odată prietenă cu această persoană alunecoasă. Viața ei este departe de mașinațiunile simpatizanților naziști, dar când Hoste îi face o vizită la birou lui Amy, totul se schimbă într-o clipă. Plin de suspans și de surprize, romanul este inspirat de evenimente adevărate.

ISBN: 9786060065746

Nr. Pagini: 344

Domenii: Thriller, Ficțiune adulți

Colecție: Biblioteca Rao

Ani de zile s-a pus întrebarea legitimă: familia Frank a fost trădată sau a avut, pur și simplu, ghinion?
După publicarea jurnalului Annei Frank, numeroși investigatori și istorici au sugerat diferite nume ale potențialilor trădători. Și totuși, unul dintre ei se pare că, imediat cum a aflat, a raportat naziștilor și, în aceeași săptămână, familia fetei a fost arestată. Gerard Kremer dezvăluie acest mister după 75 de ani, în urma cercetărilor, interviurilor și numeroaselor conversații pe care le-a avut cu tatăl său și alți martori.

ISBN: 9786060065890

Nr. Pagini: 216

Colecție: Biblioteca Rao

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.