Semnal editorial 338: Biografia lui Matthew McConaughey ­čÄą

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoan─â, barb─â ┼či text care spune ÔÇ×GREENLIGHTS Und─â verde Matthew McConaugheyÔÇŁ

Apărută acum aproape un an în Statele Unite ale Americii, Greenlights a devenit rapid una dintre cele mai căutate cărţi de memorii și a rămas până astăzi în top 3 cele mai vândute cărţi din domeniu pe Amazon. Este și una dintre cele mai apreciate și comentate cărţi pe site-urile de specialitate. 

Volumul celebrului autor american este unul inovativ si remarcabil. De╚Öi autobiografie, aceasta poate fi considerat un manual al visului uman, o trecere prin via╚Ťa real─â care duce la succes.┬á┬á

Paginile sale func╚Ťioneaz─â ÔÇ×precum un medicament cu gust pl─âcut, precum c├óteva tablete de aspirin─â ├«n locul unei vizite la medic, precum o nav─â spa╚Ťial─â condus─â c─âtre planeta Marte f─âr─â a avea nevoie de un certificat de pilotaj, precum mersul la biseric─â f─âr─â a trebui s─â te na╚Öti din nou, precum hazul de necazÔÇŁ, spune autorul. 

╚śi chiar a╚Öa este. ÔÇ×Cartea este o scrisoare de dragoste. Adresat─â vie╚Ťii.ÔÇŁ

Volumul va apărea în format Biblioteca Rao (352p.). Data estimată de lansare este 25 septembrie.

Autoproclamat un om norocos, Matthew McConaughey se consider─â un povestitor de meserie, scrie poezie ╚Öi este un muzician ratat (dar ├«nc─â e timp ╚Öi pentru asta). Este un excelent camarad de drum, crede c─â e ├«n regul─â s─â bei o bere ├«n drum spre templu ╚Öi se simte mai bine c├ónd e transpirat dup─â o zi de munc─â. Un b─ârbat cu multe inten╚Ťii, Matthew se simte acas─â ├«n lume, ├«i place s─â compare ├«nainte s─â pun─â ├«n contrast ╚Öi caut─â constant numitorii comuni din via╚Ť─â. Trubadur, fluier─âtor talentat, lupt─âtor de wrestling, etimolog prescriptiv ╚Öi c─âl─âtor prin lume, crede c─â cicatricele sunt tatuaje originale ╚Öi are mai mult p─âr natural la cincizeci de ani dec├ót avea la treizeci ╚Öi cinci. Greenlights. Und─â verde este prima s-a incursiune ├«n lumea literar─â ├«n calitate de autor.

Las─â un r─âspuns

Completeaz─â mai jos detaliile tale sau d─â clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul t─âu WordPress.com. Dezautentificare /  Schimb─â )

Poz─â Twitter

Comentezi folosind contul t─âu Twitter. Dezautentificare /  Schimb─â )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul t─âu Facebook. Dezautentificare /  Schimb─â )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.