Semnal editorial 316: Un nou titlu la Editura Crime Scene Press – S.A. Cosby – Pustiul de asfalt

ROMANUL ESTE DISPONIBIL PENTRU PRECOMANDĂ. LIVRĂRILE ÎNCEP DIN DATA DE 26.06.2021.

Prezentare carte

Roman răsplătit cu Los Angeles Times Book Prize 2020

Nominalizat la Premiul Gold Dagger, Premiul Anthony, Premiul Barry, Premiul Macavity

Desemnat de Amazon „Cartea mystery & thriller a anului 2020”

Drepturile au fost vândute în 10 teritorii

Beauregard „Gândacul” Montage e un mecanic cinstit, un soț iubitor și un tată harnic. Beauregard știe că n-ar fi avut niciun viitor în ipostaza de odinioară, când de pe dealurile din North Carolina până pe plajele din Florida era cunoscut drept cel mai tare șofer de pe Coasta de Est.

Când noua viață atent construită începe să i se sfărâme sub ochi, Beauregard se vede atras din nou spre lumea de sânge și gloanțe din trecut. Iar când o cunoștință îl cheamă să jefuiască un magazin de bijuterii, nu poate decât să se așeze din nou în scaunul șoferului. „Gândacul” se simte cel mai bine acolo unde mirosul de benzină se contopește cu izul de frică.

Bântuit de fantoma celui care a fost cândva și de spectrul tatălui dispărut când avea mai multă nevoie de el, Beauregard trebuie să găsească o cale să navigheze prin pustiul negru.

O poveste răscolitoare, dramatică, a unui om împins la limite de sărăcie, de rasă și de trecutul de răufăcător, o combinație între Ocean’s Eleven și Drive.

Receptare critică

„Senzațional de bună – nouă, proaspătă, reală, autentică, cu schimbări de situații și personaje ale căror dileme vă vor frânge inimile. Mai mult decât recomandată.”

Lee Child

Pustiul de asfalt este o tresărire, o mostră alertă și atemporală, perfect acordată cu noir-ul american. S.A. Cosby este o voce înnoitoare și binevenită în literatura crime americană.”

Dennis Lehane

„Din când în când, apare un romancier ale cărui încredere și hotărâre îl fac imposibil de comparat cu altcineva. S.A. Cosby, aflat la volanul Pustiului de asfalt, scrie la fel cum conduce personajul său principal – cu precizie și neînfricare, având un control total asupra drumului din fața lui. Cartea vă va lăsa cu sufletul la gură, disperați să aflați unde ne va duce data viitoare Cosby.”

Laura Lippman

Despre autor

S.A. Cosby este un scriitor american din partea de sud-est a statului Virginia. A absolvit Christopher Newport University cu o diplomă în limba și literatura engleză. Și-a publicat lucrările în numeroase reviste și antologii. Prozele sale scurte au fost apreciate și răsplătite cu mai multe premii, printre care Premiul Anthony (2019). Când nu scrie, joacă șah.

Informații suplimentare

Titlu originalBlacktop Wasteland
TraducătorDan Doboș
ISBN978-606-8959-74-0
Anul apariției2021
Format13 x 20 cm, trade paperback cu supracopertă
Nr. pagini328

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.