Voucher de 30% reducere pe toate site-urile Grupului Editorial Art (Partea a doua)

Ar putea fi o imagine cu text care spune „CADOU VOUCHER -30% FOLOSIND COD FSFART VALABIL ÎN PERIOADA 15 FEBRUARIE 15 MARTIE 2021”

Salutare!

Reiau ce-am scris data trecută, cu mici modificări:

Împreună cu partenerii de la Grupul Editorial Art, blogul Biblioteca lui Liviu (fostul FanSF, de unde și numele voucherului 🙂 ) vă oferă o reducere de 30 la sută la orice comandă pe toate site-urile Grupului, adică:  https://www.carteacugenius.ro/https://www.editura-arthur.ro/https://www.grafic-art.ro/https://www.editura-youngart.ro/https://www.editura-art.ro/https://www.editura-paladin.ro/. Poate pentru un cadou de Dragobete, de 1 Martie, de 8 Martie, eu unul m-aș bucura mereu dacă aș primi cadou o carte (sau mai multe)!

Ce trebuie să faceți? După ce puneți în coș toate bunătățile, se introduce codul personalizat FSFART în câmpul „Voucher” de la check out, cod ce va genera o reducere de 30% din prețul întreg pentru toate cărțile din site-urile Grupului Editorial Art.

Mai multe detalii, în regulamentul campaniei.

Spor la cumpărături, aveți timp până pe 15 martie!

Bonus față de data trecută: Furia dezlănțuită, Assassin’s Creed. Ultimii descendenți. Mormântul hanului, Amurg, Parcul Gorki (paperback), Exit West, Anul fugarilor, Jungla de piatră, Ochi-de-pisică, Aiurea, Roller Girl, Fantome, Cronicile Domnișoarei Poimâine II: În căutarea lui Akum.

Și ca să vă și inspir nițel, vin și cu câteva recomandări din partea casei (adică a mea):

Seria de autor Pierce Brown: https://www.editura-paladin.ro/colectii_info/serie-de-autor-pierce-brown.

Trilogia „Pământul sfărâmat” a lui N.K. Jemisin: https://www.editura-paladin.ro/info/autor/jemisin-nk.

Oricare dintre seriile lui Isaac Asimov, indiferent că sunt „Roboții”, „Fundația” sau „Imperiul”: https://www.editura-paladin.ro/info/autor/asimov-isaac.

Orice volum de Ray Bradbury, căci poveștile sale sunt adevărate bijuterii: https://www.editura-paladin.ro/colectii_info/serie-de-autor-ray-bradbury.

Neil Gaiman, bineînțeles, iar eu recomand din toată inima „Zei americani”: https://www.editura-paladin.ro/colectii_info/serie-de-autor-neil-gaiman.

Richard Morgan sau William Gibson, dacă vă place genul cyberpunk.

Brandon Sanderson, bineînțeles, dacă sunteți fani ai genului epic-fantasy.

Robert Jackson Bennett sau Claire North, doi scriitori destul de tineri, extrem de versatili, și, de ce nu, Jo Walton sau Madeline Miller, dacă doriți romane de sine stătătoare.

Și să nu uităm și de romanele polițiste/crime/mystery/thriller: Ben H. Winters, Nic Pizzolatto, Martin Cruz Smith, Ian Rankin, Jeff Lindsay, Dashiell Hammett, James M. Cain și mulți alții.

Dar să nu uităm benzile desenate care apar la Grafic: SagaWatchmenV de la VendettaSandman și multe altele: https://www.grafic-art.ro/.

Iar de la Art, vă recomand cu toată căldura cărțile din colecțiile MusaiSapiensCărți Cult sau toate acele minunate serii de autor publicate în condiții grafice excelente și traduceri pe măsură: https://www.editura-art.ro/.

Și n-ar strica să aruncați un ochi și pe la Arthur (Harry Potter, Narnia, excelentele povești din colecția Arthur Retro, Lemony Snicket, T.H. White și multe, multe altele) sau YoungArt (Sanderson, din nou, Daniel Keyes, Neal Shusterman, Ransom Riggs, Sabaa Tahir, Ursula K. LeGuin, Erin Morgenstern sau Katherine Arden), mai ales dacă aveți copii sau, și mai bine, pentru copilul din voi: https://www.editura-arthur.ro/ sau https://www.editura-youngart.ro/.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.