Club de carte Paladin #13

Pe 24 septembrie discutăm despre cartea „Sandman #1. Preludii și nocturne” de Neil Gaiman (traducere din limba engleză de Alex Văsieș), apărută la editura Grafic.

💻📱Dezbaterea se va întâmpla în scris în grupul Club de carte Paladin (https://www.facebook.com/groups/2712843645416336) și va fi moderată de Liviu Szoke. Nu este nevoie să confirmați participarea, ci doar să fiți membri ai grupului.

📚 Sinopsis „Sandman #1. Preludii și nocturne”:
„Sandman”, capodopera lui Neil Gaiman, unul dintre cele mai apreciate romane grafice ale tuturor timpurilor, a impus un standard pentru un fantasy matur în domeniul benzilor desenate. Seria Sandman a fost ilustrată de mai mulți artiști excepționali, fiind un amestec de mitologie antică și modernă în care se întrepătrund perfect ficțiunea contemporană, drama istorică și legendele. „Preludii și nocturne” este primul volum dintr-o saga unică în literatura benzilor desenate, care-i introduce pe cititori în lumea fantastică și întunecată a viselor și coșmarurilor, pe tărâmul lui Morfeu. Membrii unei organizații oculte încearcă să captureze Moartea pentru a obține viața veșnică, dar îl prind pe fratele ei, Visul/Morfeu. Șaptezeci de ani mai târziu, Visul reușește să evadeze și pornește în căutarea a trei obiecte magice care i-au fost furate la întemnițare. Și astfel începe una dintre cele mai extraordinare serii din istoria romanului grafic.

📚 Cartea este disponibilă pe site-ul Grafic cu 20% reducere: https://www.grafic-art.ro/…/sandman-1-preludii-si-nocturne
📚 Citește recenzia cărții pe Scena9: https://www.scena9.ro/article/cronica-sandman-neil-gaiman
📚 Citește despre volum pe blogul Grafic: https://www.grafic-art.ro/…/preludii-si-nocturne…
📚 La editura Grafic este disponibil și volumul 2, „Casa păpușii”, cu 10% reducere: https://www.grafic-art.ro/…/sandman-2-casa-papusii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.