Concurs Editura Rao & Biblioteca lui Liviu: Ken Follett – Și a fost seară, și a fost dimineață

Un nou concurs: cu ocazia lansării internaționale a noului roman al lui Ken Follett, un prequel al celebrei serii „Kingsbridge”, Editura Rao și Biblioteca lui Liviu pun la bătaie un exemplar din „Și a fost seară, și a fost dimineață”, apărut în colecția Rao Class. Pentru a participa la concurs, trebuie să dați like paginii Biblioteca lui Liviu și să răspundeți la întrebarea: Care este cartea voastră preferată scrisă de Ken Follet (vă puteți inspira de aici)?

Extragerea va avea loc luni, 21 septembrie, și va fi anunțată atât aici, pe blog, cât și pe pagina mea de Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007516980374) și pe cea a Bibliotecii lui Liviu (https://www.facebook.com/LiviuSzoke). Succes!

Despre carte:

Traducător: Alex Marinescu

Data lansării: 15 septembrie 2020

Genul: ficţiune adulţi/roman istoric

Nr. Pagini: 720

Preţ precomandă: 55 lei

Preţ vânzare: 74 lei

Și a fost seară, și a fost dimineață este un prolog al apreciatului volum Stâlpii pământului, publicat pentru prima dată în 1989. Acțiunea are loc în jurul anului 1000, când Anglia a fost atacată de vikingi și apoi va fi cucerită de normanzi. Trimiterea la textul biblic din titlu ascunde, de fapt, o realitate de la începutul Evului Mediu. Un început după așa‑zisa epocă a tenebrelor sau întunecată. Este o carte ambițioasă, în care Follett recreează o eră dispărută și fascinantă. Un mister, o poveste de dragoste, o mare reconstituire istorică. Cititorul este purtat într‑o călătorie istorică plină de surprize, aventură, curaj, dragoste, ură și ambiție, care se termină acolo unde Stâlpii pământului încep.

Anul 997. Anglia este atacată de normanzi și de vikingi. Cei aflați la putere împart dreptatea după voința lor, fără să le pese de oamenii de rând și deseori în conflict cu regele. În aceste vremuri tulburi, se împletesc viețile a trei personaje: un tânăr constructor de ambarcațiuni, a cărui casă este atacată de vikingi, iar el este forțat să ia viața de la capăt…
O nobilă normandă care se căsătorește din dragoste și-și urmează soțul peste mare, însă, în această lume angajată într-o luptă brutală pentru putere, constată că un singur pas greșit i-ar putea fi fatal… Un călugăr care visează să-și transforme umila abație într-un centru de învățare admirat în toată Europa. Și fiecare intră într-un conflict periculos cu un episcop isteț și nemilos, care va face orice pentru a-și spori averea și puterea.

30 de gânduri despre &8222;Concurs Editura Rao & Biblioteca lui Liviu: Ken Follett – Și a fost seară, și a fost dimineață&8221;

  1. Albei Adina zice:

    Am citit de la Ken Follett Trilogia Kingsbridge ( Stalpii Pamantului, O lume fara sfarsit, Coloana de foc), Codul Rebecca, Zbor periculos si e greu de ales una favorita. Am aproape toate cartile lui si as fi foarte fericita sa castig.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.