Concurs Grupul Editorial Trei, în parteneriat cu Biblioteca lui Liviu: Søren Sveistrup – Omul de castane

Un nou concurs pe Biblioteca lui Liviu. Grupul Editorial Trei pune la bătaie un exemplar din „Omul de castane”, de Søren Sveistrup. Luni, 6 iulie, va fi extras un singur câștigător, care apoi va fi anunțat atât aici, pe blog, cât și pe pagina mea de Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007516980374) și pe cea a Bibliotecii lui Liviu (https://www.facebook.com/LiviuSzoke).

Pentru a putea participa la concurs trebuie să răspundeți la întrebarea: ce alte cărți ați mai citit din colecția Fiction Connection a Editurii Trei? Pentru a vă putea inspira sau aduce aminte, vă invit aici: https://www.edituratrei.ro/categorie/fiction-connection/4/.

Succes!

Despre carte:

Cea ma bună carte a anului New York Times Book Review

Dacă ai găsit unul înseamnă că EL te‑a ales.

În curând serial Netflix

„E o carte pe care n‑o poți lăsa din mână, dar care te va face să eziți înainte să dai pagina, atât de tulburătoare este.” – Kirkus Reviews

Un psihopat terorizează Copenhaga. Semnătura lui — figurine făcute din bețe de chibrit și două castane, lăsate la locul fiecărei crime sângeroase. Pe figurine, poliția găsește amprenta unei fetițe răpite și ucise cu un an în urmă. O coincidență tragică sau un mesaj diabolic?
Ca să pună capăt seriei de crime, cei doi detectivi care anchetează cazul trebuie să lase deoparte neînțelegerile și să descifreze indiciile macabre lăsate de asasin. Pentru că acesta nu dă niciun semn că se va opri.
Și nimeni nu este în siguranță.

„Un debut plin de suspans și tensiune… Incendiar.” – Financial Times

„O intrigă polițistă a cărei profunzime este sporită de comentariul social tulburător.” – Booklist

„Deși e greu să‑ți desprinzi privirea de la personajul diabolic al lui Sveistrup, și băieții buni merită toată atenția.” – New York Times Book Review

„Sveistrup creează o intrigă atât de complexă, încât nici chiar cititorii de romane polițiste versați nu vor ghici fi nalul. Este o carte înfricoșătoare în cel mai bun sens.” – Library Journal

Søren Sveistrup este un scenarist recunoscut pe plan internațional, producătorul mai multor seriale TV și fi lme de succes. Este creatorul și scenaristul serialului Crima (Forbrydelsen), difuzat între 2007 și 2012, care a obținut numeroase premii internaționale și a fost vândut în peste 100 de țări. Ulterior, Fox Television Series a realizat, pentru AMC, versiunea americană — The Killing.
Sveistrup, care locuiește la Copenhaga, este și autorul scenariului pentru filmul Omul de zăpadă, după romanul omonim al lui Jo Nesbø.
Søren Sveistrup a absolvit Universitatea din Copenhaga, cu specializarea literatură și istorie și a studiat la Școala de Film din Danemarca.

Autor: Søren Sveistrup

Nr. de pagini: 624

ISBN: 978‑606‑40‑0721‑6

Preț vechi: 59.00 RON

Preț noou: 50.15 RON

Titlul original: Kastanjemanden

Limba originală: daneză
Traducere de: Simina Răchițeanu

Anul apariţiei: 2020

Format: 130 x 200 mm, paperback cu supracopertă

34 de gânduri despre &8222;Concurs Grupul Editorial Trei, în parteneriat cu Biblioteca lui Liviu: Søren Sveistrup – Omul de castane&8221;

  1. horade zice:

    Moarte subită – J.K. Rowling
    Chimista – Stephenie Meyer
    Bărbaţi care urăsc femeile (seria Millennium) – Stieg Larsson
    Înainte să adorm – S.J. Watson
    Adevărul despre cazul Harry Quebert – Joël Dicker
    Fata din tren – Paula Hawkins
    Fata dispărută – Gillian Flynn
    Eroare judiciară – Anne Holt

    Apreciat de 1 persoană

  2. Ionel Balan zice:

    Jo Nesbo („Fiul”, „Liliacul”, „Soare in miez de noapte”, etc.), Bernard Minier („Inghetat”), Pierre Lemaitre („Irene”, „Alex”, „La revedere acolo sus”, etc.), Lee Child („Capcana Margrave”, „Filiera de la miezul noptii”, „61 de ore”, etc.), Simon Sebag Montefiore („Sasenka”, „Intr-o noapte de iarna”, „Cerul rosu al amiezii”). Si multe altele, ~ 10 carti / an din colectia Fiction Connection…

    Apreciat de 1 persoană

  3. Prințesa ghețurilor, Fata din gheață, Primele trei volume scrise de M.J. Arlidge, Femeia din cabina 10 de Ruth Ware, Cabaret Biarritz, Fericiți cei însetați de Anne Holt, Pontonul negru de Asa Larsson, seria scrisă de Mons Kallentoft, Fata din tren.

    Apreciat de 1 persoană

  4. Gică Andreica zice:

    6 volume din seria Helen Grace de M. J. Arlidge, Ragdoll. Ultima ta zi de Daniel Cole, Casa de vacanță de Jorn Lier Horst, Ultimul om bun și Somnul și moartea de A J Kazinski, Suflete pereche de John Mars, Arșița de Jane Harper, Fiul și Sânge pe zăpadă de Jo Nesbo, Kaiken de Jean-Cristophe Grange, Ultimul ritual de Yrsa Sigurdardottir, Cuplul din vecini de Shary Lapena, Sub hiipnoză de Lars Kepler, Fata din gheață de Robert Bryndza, Esența răului de Luca d Andrea și multe altele.

    Apreciat de 1 persoană

  5. Gabriela Pintea zice:

    – M.J. Arlidge: Ghici cine moare primul, Ghici ce-i în cutie, Casa păpuşilor;
    – Daniel Cole: Ragdoll. Ultima ta zi, Călăul;
    – Joel Dicker: Adevărul despre cazul Harry Quebert, Cartea clanului din Baltimore, Dispariția lui Stephanie Mailer;
    – Robert Bryndza: Fata din gheaţă, Vânător de noapte;
    – Marc Levy: Şi dacă aş mai trăi o dată;
    – Paula Hawkins: Fata din tren.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.