Concurs Editura Tritonic, în parteneriat cu Biblioteca lui Liviu: 4 noi apariții din colecția Thriller & Mystery

Un nou concurs pe Biblioteca lui Liviu. Editura Tritonic pune la bătaie un pachet alcătuit din patru titluri apărute în colecția Thriller & Mystery: Teodora Matei – Afaceri de familie, Lucian Dragoș Bogdan – Văduva neagră, Bogdan Hrib – Reziliență și Marc Voltenauer – Cine a ucis-o pe Heidi. Luni, 18 mai, va fi extras un singur câștigător, care apoi va fi anunțat atât aici, pe blog, cât și pe pagina mea de Facebook (https://www.facebook.com/profile.php?id=100007516980374) și pe cea a Bibliotecii lui Liviu (https://www.facebook.com/LiviuSzoke).

Pentru a putea intra în concurs trebuie să răspundeți la întrebările: ați mai citit vreun titlu din colecția Thriller & Mystery a editurii Tritonic? Dacă da, care?

Vă puteți inspira de aici, bineînțeles!

Mult succes!

Despre cărți:

Este posibil ca imaginea să conţină: text

Un roman din seria „Cazurile și necazurile comisarului Anton Iordan”

Ce legătură poate fi între un bătrân afectat de un accident vascular, tânărul care a încercat să-l tâlhărească și englezul ce protejează prezumtivul hoț? Există pedeapsă divină sau viața e alcătuită din întâmplări și coincidențe? Comisarul Iordan și inspectorul principal Matache încearcă să descâlcească ițele unor dispariții din trecut și să rezolve mistere ale prezentului.

Comisarul „ușor infidel” Anton Iordan ne surprinde din nou cu o poveste întunecată și, totuși, parcă ruptă din viață. Teodora Matei a dat o încă lovitură cu acest al treilea volum al seriei. Un roman polițist de citit cu sufletul la gură și cu voluptatea literară pe care doar un fan pătimaș de mystery & thriller o poate avea. Îmi doresc ca această serie să fie cât mai bogată.

Bogdan Hrib

Afaceri de familie
Teodora Matei
Colectia: Thriller & Mystery

Lucian ne demonstrează, încă o dată, că într-o investigație e nevoie de o minte brici, de spirit de aventură, dar și de o mică doză de nebunie. Atât cât să facă din mersul pe marginea prăpastiei o demonstrație de maestru, nu un gest necugetat, teribilist.

Teodora Matei

Închide ochii o clipă și imaginează-ți. Cum ar fi să-ți găsești cel mai bun prieten ucis și sfâșiat de câini? Ba, mai mult, să devii principalul suspect? Un coșmar, în asta se va transforma viața lui Dinu, din momentul în care va descoperi o serie de crime misterioase, avându-i ca țintă pe unii dintre prietenii lui.

Daniel Timariu

Vaduva neagra. Volumul 4 din seria Vagabond
Lucian Dragos Bogdan
Colectia: Thriller & Mystery

Angajat să elucideze moartea fiicei unei important baron local, Stelian Munteanu este prins într-o complicată pânză de păianjen cu grave implicații geopolitice. Împreună cu experimentatul Tony Demetriade și tânăra Anabella Păduraru, poliția britanică și serviciile secrete românești investighează o serie de evenimente care par să ducă spre o criză fără precedent în Estul Europei. Personaje noi și vechi, răsturnări de situație, politică, corupție, iubiri și trădări, mistere aparent imposibil de rezolvat – toate se amestecă cu doze potrivite în acest nou roman semnat de Bogdan Hrib.

Reziliență. Un roman cu Stelian Munteanu și Tony Demetriade
Bogdan Hrib
Colectia: Thriller & Mystery

O anchetă a inspectorului Andreas Auer.

Marc Voltenauer, născut în 1973 la Versoix, este un autor elvețian de romane mystery & thriller.

„Prințul romanului polițist recidivează… Voltenauer înnegurează pistele pentru a menține suspansul pe parcursul unei povești eminamente elvețiene.”
Le Matin Dimanche,

Despre carte:
Un asasin ucide un politician în timpul unei reprezentații la Opera din Berlin. Următoarea sa destinație: Geneva. Apoi: Gryon. Este momentul în care în pașnicul sat încep să se producă evenimente dramatice, iar inspectorul Aeur trebuie să le facă față.

Personajul lui principal este inspectorul Andreas Auer, șeful poliției din micul sac de munte, pitoresc și destinație turistică (ski) Gryon.

Romanul a luat premiul POCKET 2019 pentru roman polițist în limba franceză.

Cine a ucis-o pe Heidi
Marc Voltenauer
Colectia: Thriller & Mystery

35 de gânduri despre &8222;Concurs Editura Tritonic, în parteneriat cu Biblioteca lui Liviu: 4 noi apariții din colecția Thriller & Mystery&8221;

  • Liviu zice:

   Chiar? A împlinit douăzeci și cinci de anul trecut și a scos câteva sute bune de cărți, din cele mai diverse domenii: ficțiune (thriller, mystery, SF, fantasy, literatură generală, young adult, nonficțiune, carte academică, multe altele). Aici au debutat în limba română autori precum Neil Gaiman, China Mieville, Audrey Niffenegger, Richard Morgan, Brandon Sanderson, Jeff Vandermeer, mulți, mulți alți autori de primă mână.

   Apreciat de 2 persoane

 1. Ionel Balan zice:

  Am citit mai multe carti din colecția Thriller & Mystery de la Tritonic, cum ar fi: toata seria Stelian Munteanu scrisa de Bogdan Hrib, „Panza de paianjen” – Lucian Dragos Bogdan, „Moartea ca o cocota de lux” – Aurel Carasel, „Coltii” – Ciprian Mitoceanu, „Ingerul pazitor al fratelui meu” – Leif Davidsen, „Block 46” – Johana Gustawsson. Iar in biblioteca inca vreo 20-25 care isi asteapta randul…

  Apreciat de 2 persoane

 2. MARTIN MARCEL zice:

  Da,am citit .O noapte la castel și Stăpânul castelului de Teodora Matei ; Zodia și Arkon de Anamaria Ionescu ;Blestemul moștenirii de Mirela Oprea și tot ce aveți de Monica Ramirez .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.