Semnal editorial 53: Cartea verii 2019 – Thrillerul Ceva în apă

Cartea verii 2019 vine cu recomandarea lui Reese Whiterspoon, care a ales-o pentru clubul ei de lectură! Actrița Catherine Steadman, cunoscută din îndrăgitul serial Dowton Abbey, își face debutul cu un thriller psihologic care a cucerit pe toată lumea: CEVA ÎN APĂ.

Ești în luna de miere perfectă în Bora Bora, alături de bărbatul pe care îl iubești, și dați peste ceva care vă poate schimba viața în bine sau vă poate distruge. Tu ce ai face?

Erin și Mark, doi oameni normali, îndrăgostiți până peste cap, pleacă în luna de miere, în ciuda problemelor financiare care îi așteaptă la întoarcere. Dar la o sesiune idilică de scufundări dau peste o valiză care îi poate face peste măsură de bogați. De aici, visul se transformă în coșmar, paradisul în fundalul unui adevărat thriller, iar Erin și Mark se trezesc prinși într-un vârtej de conspirații, personaje misterioase și periculoase, spionaj. Tot ce știau unul despre celălalt va fi pus la îndoială.

Cât îți ia să sapi un mormânt? În cât timp se răcește un cadavru? Cât de departe ești dispus să mergi pentru o viață mai bună?

Vândut deja în peste 10 țări, drepturile de ecranizare ale romanului au fost achiziționate de Hello Sunshine, compania deținută de Reese Whiterspoon, care a produs filmul de succes Gone Girl și serialul Big Little Lies pentru HBO.

Vezi mesajul autoarei pentru cititorii din România aici: https://www.youtube.com/watch?v=bLcUEK0da5o

Catherine Steadman, actriță londoneză, este cunoscută pentru rolurile sale principale din Downton Abbey și Tutankhamun, precum și pentru aparițiile în serialele Breathless, The Inbetweeners, The Tudors și Fresh Meat. Thrillerul psihologic Ceva în apă este primul său roman și a devenit deja un bestseller internațional.

Posted by Liviu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.