Fotografia postată de Nemira YOUNG ADULT.

Vestea începutului de an în materie de apariții de gen am primit-o aseară, în jur de ora nouă: la editura Nemira va apărea una dintre cele mai bune serii grim-dark fantasy scrise vreodată – „The Broken Empire” a lui Mark Lawrence. 

Și cum nu sunt adeptul reacțiilor (pe Facebook) de genul „Vai, mor!” sau „Of, Doamne!” sau „Sar în sus de bucurie” (deși aproape că am sărit), zic că mai bine semnalez această apariție aici, unde îi este locul.

Și ca să se liniștească și lumea veșnic nemulțumită, iată și un mic comunicat al paginii de Facebook Nemira Young Adult la un comentariu lăsat la postarea mea de pe Facebook: „Trilogia lui Mark Lawrence va apărea în colecţia Nautilus. Este însă promovată şi în rândul comunităţii YA Nemira.”

De sperat, sperăm multe. Dar măcar un lucru e sigur: vom apuca să citim măcar prima trilogie a lui Mark Lawrence (care mai are puțin și publică și „Grey Sister”, al doilea volum al celei de-a treia trilogii fantasy a sa, „Book of the Ancestor”) în română. Bucurie mare, deci! 🙂

Posted by Liviu

Reclame