Concurs NEMIRA: Lumina ce se stinge

O planetă se stinge, îndepărtându-se de stelele vecine și îndreptându-se spre teritoriul frigului, al întunericului și al morţii. Odată cu ea, vor pieri paisprezece orașe. Iar eroul, părăsit de iubită, nu mai găsește sensul vieţii.

George R.R. Martin a scris un roman al dispariţiei și al temerilor. Lumina ce se stinge dezvăluie o scriitură rafinată, pusă la lucru într-o ficţiune ce-și răsplătește cu asupra de măsură cititorul. Recent reissue edition cover

Un space-opera de neuitat, romanul de debut al lui George R.R. Martin înfăţișează o viziune provocatoare asupra nopţii eterne. În Lumina ce se stinge palpită o lume în care coabitează mai multe culturi, unde prada și vânătorul își schimbă adesea rolurile.

„Lumina ce se stinge mi-a spulberat iluziile despre ce este și ce poate face ficţiunea, despre puterea imaginaţiei.“  Michael Chabon

Editura Nemira organizeaza impreuna cu blogul FANSF un nou concurs care are drept premiu trei (3) exemplare din aceasta minunata carte, o carte care va va incinta la culme si dupa lecturarea ei veti exclama cu bucurie in glas -Mai vreau!. Regulile sunt simple , cei trei cistigatori vor fi trasi la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste eroul principal dar si femeia care il paraseste?

Deadline-ul este marti 11 decembrie orele 20.00. Va urez succes si spor la lectura!

UP DATE: In urma tragerii la sorti cei trei cistigatori sunt urmatorii: voltron 3047, nicu si Skandalouz. Felicitari!

posted by voicunike

32 de gânduri despre &8222;Concurs NEMIRA: Lumina ce se stinge&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.