SKIPPER DE INTERZONA

In sfirsit asteptarea a luat sfirsit  si am bucuria imensa si onoarea de a va anunta un roman nou-nout in binecunoscuta marca SEBASTIAN A. CORN care va fi lansat simbata 2 iunie la standul editurii MILLENNIUM BOOKS.

Încercarea de a prezenta o carte de Sebastian A. Corn este de la început sortită eșecului – cel puțin la modul tradițional. De-a lungul carierei sale, autorul s-a reinventat de fiecare dată, îndepărtîndu-se  – mai mult sau mai puțin – de filonul de pornire, ancorat în science fiction, în funcție de inspirația de moment sau de ideile care l-au frămîntat la un moment sau altul. De la steampunk la fantasy, de la science fiction la horror, toate genurile și subgenurile par a fi accesibile acestui autor de excepție al ficțiunii speculative de la noi.

Romanul Skipper de interzonă dovedește pentru a „n”-a oară (dacă mai era nevoie) că science fictionul este o literatură în care ideea reprezintă un  lucru primordial, dar și că fără stil și simțire literară încercarea de a scrie este una moartă. Cine relatează istoria? Cine o trăiește? Există vreo legătură între unii și alții? Și, cel mai important:  Istoria chiar există? Gîndiți-vă bine înainte să vă apucați să citiți această carte. S-ar putea să nu vă placă ce veți afla la sfîrșitul ei!

Indiferent ce veți decide, vă spun un lucru: aveți în față cel mai frumos omagiu adus de vreun autor român operei lui Philip K. Dick! Nu e nevoie să mă credeți pe cuvînt. Citiți și decideți!  După care, mai vorbim…    Ştefan Ghidoveanu

Cit de frumos suna aceste cuvinte spuse din inima! Ce as mai putea spune? decit un singur lucru: Cumparati si cititi cartea!

posted by voicunike

Un gând despre &8222;SKIPPER DE INTERZONA&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.