SKIPPER DE INTERZONA

Posted: Mai 27, 2012 by fansf in Noutate, SF, Stire
Etichete:, ,

In sfirsit asteptarea a luat sfirsit  si am bucuria imensa si onoarea de a va anunta un roman nou-nout in binecunoscuta marca SEBASTIAN A. CORN care va fi lansat simbata 2 iunie la standul editurii MILLENNIUM BOOKS.

Încercarea de a prezenta o carte de Sebastian A. Corn este de la început sortită eșecului – cel puțin la modul tradițional. De-a lungul carierei sale, autorul s-a reinventat de fiecare dată, îndepărtîndu-se  – mai mult sau mai puțin – de filonul de pornire, ancorat în science fiction, în funcție de inspirația de moment sau de ideile care l-au frămîntat la un moment sau altul. De la steampunk la fantasy, de la science fiction la horror, toate genurile și subgenurile par a fi accesibile acestui autor de excepție al ficțiunii speculative de la noi.

Romanul Skipper de interzonă dovedește pentru a „n”-a oară (dacă mai era nevoie) că science fictionul este o literatură în care ideea reprezintă un  lucru primordial, dar și că fără stil și simțire literară încercarea de a scrie este una moartă. Cine relatează istoria? Cine o trăiește? Există vreo legătură între unii și alții? Și, cel mai important:  Istoria chiar există? Gîndiți-vă bine înainte să vă apucați să citiți această carte. S-ar putea să nu vă placă ce veți afla la sfîrșitul ei!

Indiferent ce veți decide, vă spun un lucru: aveți în față cel mai frumos omagiu adus de vreun autor român operei lui Philip K. Dick! Nu e nevoie să mă credeți pe cuvînt. Citiți și decideți!  După care, mai vorbim…    Ştefan Ghidoveanu

Cit de frumos suna aceste cuvinte spuse din inima! Ce as mai putea spune? decit un singur lucru: Cumparati si cititi cartea!

posted by voicunike

Comentarii
  1. bakersdelight spune:

    Greetings! Very useful advice in this particular article! It’s the little changes that produce the biggest changes. Many thanks for sharing!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s