SURPRIZA SAPTAMINII! Concurs EPSILON

Nu cred ca pot descrie in cuvinte bucuria pe care am avut-o cind s-a anuntat noua colectie de SCIENCE FICTION de la editura TREI -EPSILON. Cu un debut extrem de valoros CRONOLITII de ROBERT CHARLES WILSON, noua colectie EPSILON deschide drumul catre aparitia unor carti multipremiate ,de bun gust si foarte valoroase scrise de autori de prima mina ai SF&F -ului mondial.

Ce ginduri ti-ar trece prin minte daca in mod neasteptat in fata ti-ar aparea un ditamai monumentul inchinat unui lider militar necunoscut din viitor? Asa incepe CRONOLITII cartea debut a colectiei EPSILON:

Un om de stinta incearca sa injghebeze o echipa care sa prezica aparitia monumentelor. Oare va reusi sa scape lumea de perspectiva unui viitor sumbru luminat de razboi? Aflati citind cartea sau puteti comanda cartea aici.

Editura TREI impreuna cu blogul FANSF lanseaza astazi un concurs care are drept premiu aceasta superba carte cu un singur cistigator desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste liderul militar care trimite cronolitii? Dar savantul care lupta impotriva lui?

Termenul de finalizare al concursului este vineri 01.06.2012 orele 24:00. Simbata dimineata va fi anuntat cistigatorul iar daca se intimpla sa vina la tirgul de carte BOOKFEST 2012 isi va ridica premiul chiar din inima fierbinte a cartilor adica de la editura.

UP DATE: Cistigatorul concursului este MARY, se pare ca Generalu’ a avut mina buna dar cam putine raspunsuri corecte.

posted by voicunike

33 de gânduri despre &8222;SURPRIZA SAPTAMINII! Concurs EPSILON&8221;

  1. Cristian zice:

    Cum se numeste liderul militar care trimite cronolitii? – Kuin
    Dar savantul care lupta impotriva lui? – Scott Warden

    Cred ca ar trebui facut in asa fel incit la concursuri sa nu mai vada fiecare participant ce au raspuns ceilalti decit dupa ce s-a terminat concursul. in cel mai bun caz sa vada numarul de participanti. E suficient sa raspunda cineva si restul de persoane doar sa dea copy-paste. Acum nu incriminez pe cineva, dar mai nou pe internet sunt multi care traiesc din concursuri, realmente din premiile din concursuri.

    Oricum multumim pentru aceste concursuri. Numai bine.

    Apreciază

  2. Cătălin Cofaru zice:

    Raspunsul meu este: Kuin, respectiv Sue Chopra.

    Exista un lider militar pozitionat temporal in viitor (20 de ani mai tarziu) – cineva denumit „Kuin” – un presupus lord al razboiului din Asia, care trimite cronolitii, dar si starneste adevarate miscari politice pro-Kuin si contra-Kuin, de-a lungul a 20 de ani. O factiune pro-Kuin este condusa, 20 de ani mai tarziu, de Adam Mills, cu care se lupta designerul de software Scott Warden, cel ce se afla in echipa fostului sau profesor si mentor, Sue Chopra, un savant care investigheaza cronolitii si incearca sa prevada aparitia lor.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.