Concurs RAO : Razbunarea Stramosilor

Steampunk-ul este la putere! asa poate fi caracterizata dintr-un alt unghi cartea Razbunarea Stramosilor aparuta la editura RAO. Un mix inteligent in care aventura si fantasticul impins la limita iti provoaca fiori de incintare la lectura cartii.Engimals is alive!

INTR-O LUME IN CARE MASINILE CUTREIERA PRECUM ANIMALELE SALBATICE, CHIAR SI MORTII SUNT O AMENINTARE…

Este secolul al XIX-lea si Imperiul Britanic începe încet sa îsi piarda puterea si sa fie înlocuit de imperii private uriase.

Unul dintre cele mai importante este controlat de familia Wildenstern, care se bucura de puteri supranaturale. Fratele cel mai mare al lui Nate Wildenstern moare în conditii suspecte, Nate este acuzat si intra în conflict cu ceilalti membri ai familiei.

Ei se bucura de puteri supranaturale si considera acceptabil sa ucizi pentru a avansa în grad. Încercând sa-l descopere pe ucigasul fratelui sau, el va trebui sa înfrunte si animalele-masini, creaturi uimitoare ce pot fi întâlnite oriunde.

Romanul combina Irlanda victoriana cu elemente fantastice si atinge în acelasi timp teme sociale fara a deveni moralizator. Plina de istorie, stiinta si fantezie, aceasta carte îi va distra pe tinerii cititori si îi va intriga.

Editura RAO impreuna cu blogul FANSF va prezinta un nou concurs care are drept premiu un fantasy-sf cartea Razbunarea Stramosilor si doi premianti desemnati prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Ce metal vindeca familia Wildenstern?

Deadline-ul este marti orele 24:00, cistigatorii vor fi anuntati in cursul zilei de miercuri,ziua in care incepe tirgul.

UP DATE: Ce doi cistigatori sunt in ordinea numerelor de pe tricou 🙂 Gabriel si Hellena

posted by voicunike

46 de gânduri despre &8222;Concurs RAO : Razbunarea Stramosilor&8221;

  1. hellena zice:

    Membrii familiei Wildenstern au trasaturi supranaturale prin faptul ca pot trai indelungat si se pot vindeca mai repede folosindu-se de aur.
    P.S. Offtopic: In afara de aceste puteri, eroul principal Nate, se foloseste in actiunile sale de o motocicleta „vie”, numita Flash.

    Apreciază

  2. Gabriel zice:

    Sincer sa fiu pentru mine numele Oisin McGann nu-mi spune nimic dar trebuie sa recunosc ca RAO face alegeri bune in titlurile pe care le promoveaza. Intr-o perioada in care operele scrise par a veni pe banda rulanta autorul cred ca a incercat un melanj de genuri tocmai pentru a oferi ceva diferit. Imi vine in minte „Wild Wild West”-ul ce-l avea intr-unul din rolurile principale pe Will Smith. Probabil o combinatie asemanatoare se va dovedi si „Razbunarea stramosilor”. Daca voi reusi sa-l strecor in lista lecturilor voi reveni cu un comentariu / recenzie.

    Si ca sa nu fac nota discordanta cu celelalte posturi incerc si eu un raspuns pentru concurs. Metalul este aurul.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.