Concurs RAO: Povesti Neterminate

Se apropie Pastele cu pasi repezi si cu totii avem pace si bucurie in suflet iar pentru ca aceste sarbatori pascale sa fie si mai luminoase iata ca editura RAO impreuna cu blogul Fansf v-a pregatit o surpriza de Pasti,un concurs care va dura incepind de astazi pina marti noaptea orele 24:00 si care va avea trei cistigatori iar cartea  pusa in concurs este

Poveştile neterminate ale Numenorului şi Pămîntuluide Mijloc este o colecţie de povestiri care se întind în timp de la Zilele de Odinioară ale Pămîntului de Mijloc,pînâ la sfîrşitul Războiului Inelului, şi cuprind o varietate întreagă de elemente, precum relatarea plină de culoarea lui Gandalf despre cum a ajuns el să-i trimită pe gnomi la vestita întîlnire de la Fundătura, apariţia lui Uimo,Domnul Mării, în faţa ochilor lui Tuor pe coasta Beleriandului, şi descrierea exactă a organizării militare a Cavalerilor din Rohan. Cartea conţine singura poveste care a supravieţuit din lungile evuri ale Numenorului,înaintea scufundării acestuia în mare, şi tot ceea ce se cunoaşte despre cei Cinci Vrăjitori, Palantfrii, legenda lui Amroth şi alte asemenea subiecte.Despre Anexele la Stăpînul Inelelor, J.R.R. Tolkien scria în 1955: „Cei care apreciază cartea doar ca un«roman de aventuri eroic», şi consideră «evenimentele neexplicate» ca parte a efectului literar, vor ignora Anexele, şi bine fac.” Poveştile neterminate sînt destinate, în mod explicit, celor care, dimpotrivă, n-au explorat suficient Pămîntul de Mijloc, limbile sale,legendele, politica şi regii săi.Christopher Tolkien a editat această culegere şi este autorul Introducerii. De asemenea, a redesenat harta pentru Stăpînul Inelelor la o scară mai mare şi a reprodus singura hartă a Numenorului, desenată vreodată de J.R.R.Tolkien.
O carte care este pe placul inimii cititorului care a explorat lumea magica din trilogia Stapinul Inelelor, si pe care o puteti cistiga daca raspundeti corect la urmatoarea intrebare:
Cite carti a publicat editura Rao scrise de J.R.R.Tolkien?
Cei trei cistigatori vor fi desemnati prin tragere la sorti.
Va urez succes si PASTE FERICIT!
UP DATE: Cistigatorii concursului sunt in ordinea tragerii la sorti urmatorii:
Vero 234, Simona Husaru si Norbert.
posted by voicunike

71 de gânduri despre &8222;Concurs RAO: Povesti Neterminate&8221;

  1. Cătălin Cofaru zice:

    Editura Rao a publicat 5 carti: Copiii lui Hurin; Domnul Bliss; Povesti neterminate; Scrisori de la Mos Craciun; Trilogia Stapanul inelelor.
    Un Paste fericit!

    Apreciază

  2. Simona zice:

    Editura Rao a publicat 10 carti: Roverandom,Fratia inelului,Cele doua turnuri, Intoarcerea regelui,Hobbitul,Povesti neterminate,Silmarillion,Scrisori de la Mos Craciun,Domnul Bliss,Copiii lui Hurin

    Apreciază

  3. Elena Zaharia zice:

    Acum cateva zile am vazut-o in librarie. Imi place foarte mult de acest scriitor si de capodoperele lui.
    Editura „Rao” a publicat 10 carti scrise de J.R.R. Tolkien( 8 carti daca seria „Stapanul Inelelor” se considera fiind o singura carte).

    Apreciază

  4. Rao a publicat 8 cati scrise de J.R.R.Tolkien: Silmarillion, Povesti neterminate, Copii lui Hurin, Roverandom, Domnul Bliss, Scrisori de la Mos Craciun, Hobbitul si Trilogia Stapanul Inelelor.
    Daca luam Trilogia Stapanul Inelelor ca trei volume separate, atunci a publicat 10 carti.

    Apreciază

  5. Editura Rao a publicat 10 carti: Roverandom, Fratia inelului, Cele doua turnuri, Intoarcerea regelui, Hobbitul, Povesti neterminate, Silmarillion, Scrisori de la Mos Craciun, Domnul Bliss, Copiii lui Hurin. 🙂

    Apreciază

  6. Norbert zice:

    Editura Rao a publicat 10 carti, acestea fiind: Fratia inelului, Cele doua turnuri, Intoarcerea regelui, Hobbitul, Povesti neterminate, Silmarillion, Scrisori de la Mos Craciun, Domnul Bliss, Copiii lui Hurin si Roverandom.

    Apreciază

  7. Au fost publicate 10 cărți scrise de J.R.R. Tolkien.
    Acestea sunt:
    – Domnul Bliss
    – Scrisori de la Moș Crăciun
    – Povești neterminate
    – Roverandom
    – Hobbitul
    – Copii lui Hurin
    – Silmarillion
    – Frăţia Inelului
    – Cele două turnuri
    – Întoarcerea regelui

    Sper că e suficient de clar. 🙂

    Apreciază

  8. iulia88 zice:

    La editura RAO au fost publicate 9 titluri de carte (daca consideram trilogia „Stapanul inelelor” drept un singur titlu) sau 11 titluri (in cazul considerarii a 3 titluri distincte pentru aceasta trilogie, desi aceste 3 volume au aparut toate impreuna, fata de alte serii care au avut editari separate pentru volume, spre ex. seria „Amurg”).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.