Concurs Nemira: DANSUL DRAGONILOR

Cea mai asteptata carte din ultimii ani a aparut la noi anul trecut chiar in preajma Craciunului, editura Nemira daruindu-ne cel mai frumos cadou de sarbatori, am fost atit de fericit incit imi venea sa urlu de bucurie. Nicicind bradul de Craciun  nu a fost mai luminos si bogat cu aceasta carte superba.

 In mod categoric, Cantec de gheata si foc va ajunge cea mai buna saga fantasy scrisa vreodata. Subiectul nu e dificil, dar incercarea de a-l rezuma ar fi realmente nebuneasca: o complexa intriga politica si dinastii rivale, iubiri, tradari, sfetnici rauvoitori, regi incapabili, cavaleri, castele, codri de nepatruns, un gigantic zid de aparare impotriva unor forte nestiute, bastarzi si dragoni de mult disparuti. Povestea inceputa in Festinul Ciorilor se continua in Dansul Dragonilor iar cea mai buna veste pe care v-o pot da este ca G.R.R Martin a scris deja primele cinci capitole din Winds of Winter ,iar surprizele pe care ni-le pregateste sunt extrem de mari.

Dansul Dragonilor este o lectura captivanta  care se concentreaza asupra unor personaje importante ,printre care Daenerys Targaryen si unul din eroii mei preferati Tyrion Lanister. Apar noi personaje. povestile se intretes intre ele iar ca un autor respectabil ce este G.R.R. Martin inca pune sub semnul intrebarii episoade controversate cum ar fi originea lui Jon. Pe urmele lui Daenerys pornesc mii de vrajmasi iar Tyrion vrea s-o gaseasca impreuna cu aliatii lui. Exista insa un tinar care nu o cauta pentru a se razbuna …

Pretutindeni se reaprind dispute, au loc tradari si o multime de preoti , soldati, nobili si sclavi infrunta obstacole de nedepasit.

Unii esueaza altii biruiesc.

Capricioasa si imprevizibila, soarta aduce un dans pe viata si pe moarte.

Editura Nemira impreuna cu blogul Fansf va aduce in atentia voastra un nou concurs care are trei-3- premianti prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numesc cei doi care l-au salvat pe Bran din ghearele tradatorului Theon Greyjoy?

Concursul incepe astazi si se va termina marti 6 martie orele 24:00.

Up Date: Cistigatorii concursului sunt in ordinea extragerii la sorti, urmatorii: Xelomon, Bear si Lunateca.

posted by voicunike

66 de gânduri despre &8222;Concurs Nemira: DANSUL DRAGONILOR&8221;

  1. Gabi zice:

    Daca ai putea afla si o data clara cand scot varianta paperpack (sau daca o mai scot) ar fi superb. Trebuia sa apara de 1 luna si o scalda.
    Ma tot cert cu ei prin telefon si ma plimba.

    Apreciază

  2. Livius zice:

    Raspunsul corect ar fi:
    Cei la care se face referire ( daca ar fi vorba numai de 2) sint Meera şi Jojen Reed.
    Dar sa nu uitam de Hodor si Osha, au avut si ei un rol important in evadare.

    Apreciază

  3. horade zice:

    Cei care l-au salvat pe Brandon Stark dupa ce fusese capturat de catre Theon Greyjoy, sunt Meera si Jojen Reed
    P.S. Cei trei alaturi de Rickon Stark, Osha si Hodor s-au ascuns in criptele castelului ocupat, reusind sa evadeze mai tarziu.

    Apreciază

    • rodika zice:

      Acum este ora 24 si nu 1 noaptea (stiam de concurs, dar uitasem sa particip si abia acum cand urmaream in reluare episoadele seriei, mi-am adus aminte sa-mi postez raspunsul, de aceea am postat atat de tarziu…)

      Apreciază

  4. Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! nu-mi vine sa cred ca am castigat…
    Nu degeaba m-am apucat de re-citit cartile (tocmai am inceput volumul 2), o sa fiu fresh la Dansul Dragonilor.
    Multumesc FanSF si Nemira!

    Apreciază

  5. Nume (necesar) zice:

    O panarama de editura, nu mai stie cum sa-si faca reclama.
    De ce nu se introduc mai repede cartile in format electronic, protejate cu drm? Fiindca le-ar scade lor foarte mult profiturile?
    Adevaratul pret al unei carti de Jules Verne (cartonat) este 4,5 ron. Adevaratul pret al unui George R R Martin (cartonat) este 25 de ron. Inmultiti diferenta cu numarul de exemplare vandute si veti fi surprinsi ce bogati ajung unii chiar si in vreme de criza.

    Apreciază

    • Dacă ai sta un pic să faci niște calcule, ți-ai da seama că nu ești deloc rezonabil: te-ai întrebat vreodată cât costă să achiți copy-right pentru George R. R. Martin? Nu știu sigur, dar cred că Jules Verne este în domeniul public și nu se mai supune legilor copy-rightului, plus că majoritatea traducerilor sunt făcute deja, așa că nu mai trebuie făcute, cum e cazul la Martin. Raportat la salariile noastre, sunt de acord, dar costurile aducerii Dansului Dragonilor la noi n-ar acoperi nici o zecime din cheltuieli. Și, în plus, când au apărut cărțile cartonate de Jules Verne la Adevărul, costau 14 lei, nu 4.5!

      Apreciază

  6. Nume (necesar) zice:

    Stiti bancul ala cu „Mai rasfirati, baieti, mai rasfirati!”, cred ca nu, ca altfel nu sareai asa ca din pusca sa-ti aperi prietenii.
    Eu sint prost ca stau de vorba cu cei rau-intentionati ( mai culpabili decat cei ce nu-i duce… )
    Du-te la Auchan, sa vezi Vernurile la 4,5 ron. Cind am adaugat diferenta pana la 25 am facut-o socotind ca e mai groasa, ca are mai putine poze pe interior, adica deloc (apropo, ai citit vreun Verne?), poze mai frumoase pe coperta, alt format, si traducerile. Nu am socotit cistigurile nesimtite, pentru ca nu sunt corecte.
    Pe de alta parte, George R R Martin chiar „si-a stricat mina” cu acest ultim volum lalait mult prea mult. La urmatoarea aparitie nu cred ca va mai avea pe cine dezamagi. Mai bine nu-l mai scria si lasa o impresie mai buna.
    Cine vrea sa afle mai multe e suficient sa caute pe net date despre falimentul Editurii Nemira. (Frumos nume, (pacat ca l-au degradat unii in scopuri pur comerciale ). Sper ca macar atata lucru stiai, de unde e originar.
    „Un om bine informat face cit doi”
    Si asta nu am spus-o eu.
    Si tot altul mai destept ca mine a zis ca „Cel mai destept cedeaza primul.” N-o sa mai „calc” pe aici, poti sa-ti lauzi colegii in continuare.

    Apreciază

    • fansf zice:

      Pina la urma nu vrei cartile gratis? Poate asa iti vor trece toate frustrarille.Nu stiu unde lucrezi dar vad ca esti dispus ca industria de carte sa moara ca asa vrea muschii tai cei obositi.Daca erai destept asa cum te lauzi citeai carti nu iti bateai capul cu noi.

      Apreciază

  7. Imi racesc gura de pomana, evident! Nu sunt prietenii mei, nici dusmanii mei, pur si simplu ce spui tu e nerezonabil. Adevarul e si el in faliment de mult timp, tocmai din cauza cartilor, deoarece acele preturi nu erau cele corecte. Acelasi lucru s-a intampat si cu alte ziare care au scos carti (de care m-am bucurat si eu la randul meu, stiind ca astfel de preturi nu sunt corecte, dar mi-au umplut biblioteca), precum Cotidianul si Jurnalul National. De Jules Verne am citit vreo 30 iar Nemira e un varf de munte de la noi, dar nu-ti spun astea ca sa ma laud, pur si simplu am intervenit pt ca ce spui este ceva ce nu are legatura cu realitatea deloc.
    Pentru contraexemple poti intreba si alti editori si patroni de carti, iti vor spune acelasi lucru.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.