Concurs Trei:Evanghelia dupa Iuda

Cartea aparuta la tirgul din toamna anului 2011 mi-a stirnit interesul si asteptarile nu mi-au fost inselate, se citeste cu sufletul la gura si intr-un ritm alert. Va recomand cu caldura aceasta carte foarte frumoasa si in asteptarea lansarii noi colectii de sf&f la editura TREI va propun un concurs care are drept premiu aceasta carte.

TOT CEEA CE ŞTIAM DESPRE MOARTEA LUI HRISTOS ESTE O MINCIUNĂ

Află secretul care va schimba lumea.

Află secretul manuscriselor de la Marea Moartă

Adam Blake este pseudonimul unui foarte cunoscut autor din Marea Britanie, ale cărui cărţi s-au vândut în milioane de exemplare. Nimeni nu a reuşit să afle identitatea acestuia, deşi s-au vehiculat câteva nume celebre. Evanghelia după Iuda este primul roman apărut sub acest pseudonim.Cel mai bine scris şi mai captivant thriller religios de la Codul lui Da Vinci încoace. Adam Blake reușește să îmbine cu ingeniozitate viaţa privată a personajelor principale cu munca pe care acestea o depun pentru rezolvarea misterului şi face acest lucru într-un mod foarte realist. Pentru că felul în care un om îşi face munca este definit de personalitatea şi de caracterul său care sunt la rândul lor modelate de background-ul social în care a trăit şi în care trăiește. Iar asta a dus la nașterea unor personaje reale, interesante, care fac lucruri ce par foarte verosimile şi gândesc într-un mod care nu e cu nimic ieşit din comun. Dacă există anumite situații care par puţin exagerate, cum ar fi supraviețuirea după dezastrul de la Dovecote, acestea se află acolo doar pentru a ne reaminti că citim ficțiune. Nu strică cu nimic plăcerea lecturii ci, dimpotrivă, îţi oferă o oarecare satisfacție.

O comunitate secretă este descoperită de nişte savanţi care decriptează un text misterios. Comunitatea este urmaşa lui Iuda, apostolul hulit al lui Isus. Conform noilor descoperiri, Iuda ar fi cel mai iubit discipol, căruia i s-a promis că va conduce întreg pământul. Aşteptând momentul în care va domina lumea, poporul lui Iuda locuieşte sub pământ, bine camuflat într-un hangar uriaş din Mexic, fără legături cu exteriorul. Ce se va întâmpla cu acest popor în clipa în care secretul ameninţă să-i fie demascat?

Celebrele manuscrise de la Marea Moartă ascund teribilul adevăr despre moartea lui Hristos, păstrat secret vreme de secole întregi. În timp ce investighează o serie de crime dubioase, un fost mercenar şi o poliţistă ambiţioasă ajung la faimoasele documente descoperite abia recent. Săpând tot mai adânc în căutarea firului misterios care uneşte toate acele crime bizare, cei doi se trezesc hăituiţi de un grup de asasini periculoşi care plâng cu lacrimi de sânge şi se cred urmaşii lui Iuda Iscariotul, apostolul hulit al lui Hristos. Dar cuplul aventurier va face tot posibilul pentru a demasca acest secret care va schimba destinul umanităţii… A murit, într-adevăr, Hristos pe cruce?
De la inexplicabila prăbuşire a unui avion în Arizona, fără supravieţuitori, la o crimă sângeroasă petrecută la o universitate londoneză, de la un oraş-fantomă aflat lângă Ciudad de Mexico până la o vendeta ce are loc în Rusia – Evanghelia după Iuda spune povestea plină de suspans a Poporului Ales, a mesajului pe care acesta ajunge să-l dezvăluie omenirii şi a adevărului istoric despre moartea Mântuitorului.

Editura Trei impreuna cu blogul Fansf va aduce in atentia voastra acest concurs care are deadline-ul joi orele 24:00, iar cistigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numesc cei doi „actori” principali ai cartii?

Astept cu interes raspunsurile voastre.
UP DATE: Cistigatorul in urma tragerii la sorti este Maritul’ Luchumon.

posted by voicunike

30 de gânduri despre &8222;Concurs Trei:Evanghelia dupa Iuda&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.