Concurs Rao: GAZDA

Posted: Ianuarie 10, 2012 by fansf in Concurs
Etichete:, , ,

Este o carte incredibila, o carte despre puterea iubirii şi speranţă, despre profunzimea şi varietatea sentimentelor umane. Gazda este un science fiction pentru cei care nu  agreează acest gen, deoarece singurul aspect SF este prezenţa unor extratereştri care posedă tehnologii mai avansate decât cele umane. Cei ce vor sa citeasca cartea vor gasi intotdeauna ceva nou sau ceva pe gustul lor. Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii Amurg ne oferă un roman de neuitat despre perseverenţa iubirii şi despre ce înseamnă să fii om.  Gazda este una din cartile care se apropie extrem de mult de The Puppet Masters de Robert A. Heinlein(unul din titanii sf-ului mondial) , carte aparuta si-n romaneste in anul 1994 la editura Antet cu titlul Manuitorii de Zombi.

Cartea a aparut prima data pe data de 2 Aprilie 2008 in UK cu titlul original THE HOST, si pe 6 Mai 2008 in SUA, iar tirajul initial a fost de 750.000 exemplare. In Septembrie 2009 – drepturile pentru ecranizare a fost achizionate de catre o companie independenta, iar scenariul si regia vor fi semnate de catre Andrew M. Niccol (scenarist si producator pt filme precum: Gattaca; The Truman Show; S1m0ne; The Terminal; Lord of War ). Versiunea in limba romana are 640 de pagini, este tradusa de catre Manuela Bulat si Shauki Al-Gareeb.

Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate, în timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Melanie Stryder refuză să se stingă. Când Melanie, unul dintre puţinii oameni „sălbatici“ în viaţă, este capturată, are convingerea că i-a sosit sfârşitul. Rătăcitoarea, „sufletul“ invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizată de cât de greu va fi să trăiască în corpul unui om: emoţiile covârşitoare, multitudinea de simţuri, amintirile prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Rătăcitoarea nu se aştepta: vechea chiriaşă a corpului refuză să renunţe la ce era al său.
Rătăcitoarea sondează gândurile lui Melanie, sperând să descopere locurile pe unde se ascund ceilalţi oameni rezistenţi. În schimb, Melanie îi umple mintea Rătăcitoarei cu viziuni despre bărbatul pe care îl iubeşte – Jared, un om care încă îşi duce traiul în clandestinitate. Incapabilă să se despartă de dorinţele corpului lui Melanie, Rătăcitoarea începe să tânjească după un om a cărui demascare făcea parte dintre însărcinările ei. Când forţele exterioare le transformă pe Rătăcitoare şi pe Melanie în aliate, ele se pregătesc să plece în căutarea omului pe care ambele îl iubesc, căutare ce se va dovedi periculoasă şi nesigură.

Editura Rao in colaborare cu blogul Fansf va supune atentiei voastre un nou concurs care are drept premiu aceasta minunata carte care va fi acordata unui singur cistigator prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Intrebare concurs: Cite carti a publicat editura Rao scrise de Stephanie Meyer?

Deadline-ul este duminica ora 24:00. Va urez succes!

UP DATE: Cistigatorul concursului in urma tragerii la sorti este DIANA. Este unul din putinii concurenti care au raspuns corect la intrebare.

posted by voicunike

Anunțuri
Comentarii
 1. Cătălin Cofaru spune:

  8 (opt) carti:
  – Amurg;
  – Eclipsa;
  – Eclipsa – editie film;
  – Gazda;
  – Luna noua;
  – Luna noua – editie film;
  – Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa;
  – Zori de zi.

  Apreciază

 2. monika96 spune:

  Stephenie Meyer a publicat la Rao,pana acum,nici mai mult,nici mai putin de 8 carti.Acestea sunt:
  1.Amurg
  2.Luna Noua
  3.Eclipsa
  4.Zori de zi
  5.Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  6.Gazda
  7.Eclipsa – editie film
  8.Luna noua – editie film

  Apreciază

 3. Cristian spune:

  Editura Rao a publicat pina acum 8 carti scrise de Stephanie Meyer. Acestea se regasesc in linkul urmator:
  editat de admin

  Apreciază

 4. Nicu spune:

  La editura RAO au aparut 8 carti de Stephanie Meyer.

  Off: Ai putea sa imi lasi mai multe detalii despre ‘Next’ de Michael Crichton ? Subiectul e interesant si as vrea sa imi cumpar cartea.

  Apreciază

 5. cartile apartiand scriitoarei Stephanie Meyer pubicate pana in prezent de Rao sunt”
  -amurg
  luna noua
  luna noua-editie film
  eclipsa
  eclipsa-editie film
  zori de zi
  noua si scurta viata a lui bree tanner
  gazda

  Apreciază

 6. Alexnho spune:

  8 carti de Stephanie Meyer au aparut la editura RAO.

  Apreciază

 7. Cristina spune:

  Editura rao a publicat 8 carti de Stephenie Meyer.

  Apreciază

 8. Blacky spune:

  La editura Rao au fost publicate 8 carti de Stephenie Meyer.

  Apreciază

 9. lunateca spune:

  eu una o sa spun ca 6
  1 amurg
  2 luna noua
  3 eclipsa
  4 Zori de Zi
  5 Noua si scurta viata a lui Bree Taner
  6 Gazda
  P.S daca ma iau dupa ceilalti ar fi ciudat :)) mai ales ca au uitat si de editia de buzunar

  Apreciază

 10. Larisa M spune:

  8 carti

  Apreciază

 11. Bivolaru George-Cristian spune:

  La editura Rao au fost publicate 8 carti

  1 -Amurg
  Stephenie Meyer

  Isabella Swan nu are parte de prea multă distracţie de când s-a mutat din însorita Arizona în Forks, un orăşel în care plouă mai tot timpul. Dar se îndrăgosteşte de chipeşul şi misteriosul Edward Cullen.

  2- Eclipsa
  Stephenie Meyer

  Eclipsa este a treia carte din seria AMURG în care se continuă povestea adolescentei Bella Swan şi a vampirului Edward Cullen de care e îndrăgostită. Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen..

  3- Eclipsa – Editie film
  Stephenie Meyer

  Eclipsa este a treia carte din seria AMURG în care se continuă povestea adolescentei Bella Swan şi a vampirului Edward Cullen de care e îndrăgostită. Prietenia Bellei cu vârcolacul Jack nu este deloc pe placul lui Edward Cullen..

  4 -Gazda
  Stephenie Meyer

  Melanie Stryder refuză să se stingă. Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate.

  5- Luna noua
  Stephenie Meyer

  Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decât însăşi viaţa ei: Edward Cullen. Dar a fi îndrăgostită de un vampir este chiar mai periculos decât ar putea ea să-şi imagineze.

  6- Luna noua – editie film
  Stephenie Meyer

  Pentru Bella Swan un singur lucru este mult mai important decât însasi viata ei: Edward Cullen. Dar a fi îndragostita de un vampir este chiar mai periculos decât ar putea ea sa-si imagineze.

  7-Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  Stephenie Meyer

  CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte.

  8- Zori de zi
  Stephenie Meyer

  Atunci când iubeşti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poţi să fugi, cum poţi să lupţi, când asta i-ar face rău persoanei iubite?

  Apreciază

 12. Oanaa XD's spune:

  Care e ideea cu linkul?.. ca nu m-am prins:))

  Apreciază

 13. Alex spune:

  Au publicat: 8
  Amurg
  Luna noua
  Luna noua-editie film
  Eclipsa
  Eclipsa-editie film
  Zori de Zi
  Noua si scurta viata a lui Bree Tarner
  Gazda

  Apreciază

 14. Black Rose spune:

  Acum depinde…Sunt 6 cărți dacă nu luăm în considerare și a doua variantă scoasă la 3 dintre ele.Dacă se ia în considerare și aceea atunci 9.
  Amurg.
  Amurg-ediție de buzunar.
  Lună nouă.
  Lună nouă-ediție de film.
  Eclipsa.
  Eclipsa-ediție de film.
  Zori de zi.
  Noua și scurta viață a lui Bree Tanner(O poveste din Eclipsa).
  Gazda.

  Apreciază

 15. Editura Rao a publicat 8 carti ale lui Stephanie Meyer.

  Apreciază

 16. Ioana spune:

  Din cate stiu eu ,Ed. Rao a publicat 8 carti ale lui Stephenie Meyer .

  Apreciază

 17. Monica Tarţa spune:

  Rar citeşti ceva atât de entuziast despre Stephenie Meyer. Cartea asta nu face parte din saga Amurg, nu?

  Apreciază

 18. teo spune:

  Buna ziua, o intrebare: „Rage” de Stephen King (Richard Bachman) a fost tradusa in romana?
  Multzumesc

  Apreciază

 19. Oanaa XD's spune:

  Incerc si eu.. daca nu e bine, asta e:d
  8 carti :
  Amurg
  Eclipsa
  Eclipsa-editie film
  Gazda
  Luna Noua
  Luna Noua-editie film
  Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  Zori de zi
  link editat de admin

  Apreciază

 20. George spune:

  Editura Rao a publicat 6 carti scrise de Stephenie Meyer.

  Apreciază

 21. Laurentzyu spune:

  Îmi încerc şi eu norocul! 😀 Dacă ar fi să ne luăm după titlu şi nu după cum arată cărţile, aş spune 6 cărţi, şi anume: „Amurg”, „Lună nouă”, „Eclipsa”, „Zori de zi”, „Noua şi scurta viaţă a lui Bree Taner” şi „Gazda”; dar dacă ar fi să ne luăm după cantitate, ar fi 10, şi anume:”Amurg”, „Lună nouă”, „Eclipsa”, „Zori de zi”, „Noua şi scurta viaţă a lui Bree Taner”, „Gazda”, „Amurg – Ediţie film”, „Lună nouă – Ediţie film”, „Eclipsa – Ediţie film” şi „Amurg – Carte de buzunar”, o ediţie paperback a celebrului volum. Acesta ar fi răspunsul total, dar răspunsul final e 10! Succes tuturor! 🙂

  Apreciază

 22. sandybook spune:

  RAO a publicat 6 titluri scrise de Stephenie Meyer, dar 10 carti: Amurg – 3 editii diferite (hardback, editie film, editie de buzunar), Luna Noua – 2 editii diferite (hardback, editie film), Eclipsa – 2 editii diferite (hardback, editie film), Zori de Zi (hardback), Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa, Gazda. 😀

  Apreciază

 23. voicunike spune:

  O intrebare scurta din partea mea pentru toti cei care au pus un link inserat in raspunsul lor-Cu ce ma incalzeste link-ul? Sau vreti sa ia premiul altcineva care nu pune link si da doar copy-paste pe link-ul vostru?

  Apreciază

 24. hellena spune:

  Editura RAO a publicat 9 carti scrise de Stephanie Meyer din anul 2009 si pana in prezent (unele dintre ele se repeta in diverse formate).

  Apreciază

 25. andres spune:

  Eu nu as lua in calcul reeditarile sau editiile de film. Amurg, Luna noua, Eclipsa, Zori de zi, Bree Tanner si Gazda. Doar nu a scris Meyer si editia de film care e fix aceeasi cu editia normala… sau Amurg format de buzunar care e aceeasi cu cea cartonata.
  Si daca spunem ca S. Meyer a scris 8 carti e o mare aberatie. Poate a scris totusi… si noi nu stim!
  Deci, dragilor, mai multa atentie la intrebare. E de clasa 1. 🙂

  Apreciază

 26. iulia88 spune:

  Sunt 9 carti publicate de editura RAO.

  Apreciază

 27. raluka spune:

  Sunt 9 carti editate la editura RAO.

  Apreciază

 28. Oanaa XD's spune:

  Pot sa imi schimb raspunsul ?:d

  Apreciază

 29. Adry spune:

  8 carti publicate de Rao

  Apreciază

 30. Lazar Alexandra Diana spune:

  Nume: Lazar Alexandra Diana
  Raspuns:Autoarea Stephenie Meyer a scris 6 carti. Editura Rao a publicat un numar de 6 titluri si 10 carti in diferite formate intitulate dupa cum urmeaza:
  1. Amurg
  2. Luna Noua
  3. Eclipsa
  4. Gazda
  5. Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  6. Zori de zi
  7. Luna Noua – editie film
  8. Eclipsa – editie film
  9. Amurg – editie film
  10. Amurg – Carte de buzunar

  Multumesc!

  Apreciază

 31. Izabela spune:

  Editura Rao a publicat 6 carti scrise de Stephanie Meyer.
  Acelea sunt:Amurg
  Luna nouă
  Eclipsa
  Zori de zi
  Gazda
  Noua și scurta viață a lui Bree Tanner

  Apreciază

 32. dana71 spune:

  10 carti publicate

  Apreciază

 33. paulladrian spune:

  Editura RAO a publicat pana in momentul de fata 6 carti scrise de Stephanie Mayer:
  1. Amurg
  2. Luna Noua
  3. Eclipsa
  4. Gazda
  5. Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  6. Zori de zi
  + reeditarile lor:
  7. Luna Noua – editie film
  8. Eclipsa – editie film
  9. Amurg – editie film
  10. Amurg – Carte de buzunar

  Apreciază

 34. stan cristina spune:

  Stephenie Meyer a publicat la Rao,pana acum,nici mai mult,nici mai putin de 8 carti.Acestea sunt:
  1.Amurg
  2.Luna Noua
  3.Eclipsa
  4.Zori de zi
  5.Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  6.Gazda
  7.Eclipsa – editie film
  8.Luna noua – editie film

  Apreciază

 35. Diana spune:

  Editura Rao a publicat 6 carti scrise de Stephanie Mayer.

  Apreciază

 36. Miha:D spune:

  Buna seara tuturor!:) Multumim mult pentru un alt concurs superb in primul rand, iar in al doilea rand vine si raspunsul.
  S.Meyer a scris 6 carti care au aparut la editura RAO si anume:
  -Amurg
  -Luna noua
  -Eclipsa
  -Noua si scurta viata a lui Bree Tanner
  -Zori de zi
  -Gazda
  Sper ca am raspuns bine:)

  Apreciază

 37. Iliescu C.A. spune:

  Editura RAO a publicat de Stephanie Mayer 8 carti :
  1.Amurg
  2.Eclipsa
  3.Eclipsa – Editie film
  4.Gazda
  5.Luna noua
  6.Luna noua – editie film
  7.Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa
  8.Zori de zi

  Apreciază

 38. pompiliu spune:

  Au fost publicate 10 carti la editura RAO ale scriitoarei Stephenie Meyer („originale” sunt mai putine, dar unele dintre ele au fost retiparite sau au fost „editii de film”).

  Apreciază

 39. roxyg spune:

  Editura RAO a publicat 6 titluri ale autoarei Stephanie Mayer, in mai multe editii, insumand 10 carti: Amurg in 3 editii diferite( de buzunar, hardback si editie de film), Luna Noua in 2 editii diferite( editie de film si hardback), Eclipsa in 2 editii diferite (editie de film si hardback), Zori de zi , Noua si scurta viata a lui Bree Tanner si Gazda.

  Apreciază

 40. emilian spune:

  La editura RAO s-au tiparit 10 carti scrise de Stephenie Meyer.

  Apreciază

 41. georgeta spune:

  Editura RAO a publicat 10 carti ale scriitoarei Stephenie Meyer

  Apreciază

 42. milesteg spune:

  Editura RAO a publicat de Stephanie Mayer 8 carti .

  Apreciază

 43. nicusor spune:

  Sunt 10 carti tiparite de editura RAO ale autoarei Stephanie Mayer. Aceste carti stau la baza a 6 volume distincte.

  Apreciază

 44. horade spune:

  Raspuns: 10 carti a publicat editura Rao, scrise de Stephanie Meyer, dupa cum urmeaza alfabetic:
  1. „Amurg” (2008) – ISBN: 9789731035994
  2. „Amurg” (2009) – ISBN: 9789731038919 (Editie de film)
  3. „Amurg” (2011) – ISBN: 9786066091305
  4. „Eclipsa” (2009) – ISBN: 9789731038490
  5. „Eclipsa” (2010) – ISBN: 9789735402891 (Editie de film)
  6. „Gazda” (2009) – ISBN: 9789735401313
  7. „Luna noua” (2009) – ISBN: 9789731036366
  8. „Luna noua” (2009) – ISBN: 9789735401481 (Editie de film)
  9. „Noua si scurta viata a lui Bree Tanner. O poveste din Eclipsa” (2010) – ISBN: 9789735402792
  10. „Zori de zi” (2009) – ISBN: 9789735400279
  P.S. In afara de aceste carti de sine statatoare (ISBN distinct), editura RAO a mai „adunat” in anul 2009 intr-o colectie speciala cele 4 carti ale seriei Amurg, sub denumirea „Set cadou Saga Amurg” cu ISBN: 9789735400828 (sunt incluse aparitiile din anii 2008 si 2009 ale cartilor mai sus enumerate).

  Apreciază

 45. naikul spune:

  S-au publicat in total 10 carti (6 titluri si 4 reeditari).

  Apreciază

 46. lunateca spune:

  felicitari diana 🙂 se pare ca am avut dreptate muuhahaha =))

  Apreciază

 47. Miha:D spune:

  Felicitari!:D si lectura placuta:)

  Apreciază

 48. Before reading this article, I had exactly the same problem, now I know that you can solve it, thank you very much for your help!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s