Concurs Leda: Divergent

Cu un stil fluent cartea Divergent se citeste usor si are un ce al ei care te prinde repede si nu te lasa usor din mina, cred ca unul din atuurile ei este ca iti provoaca acel fior de aducere aminte a adolescentei cind trebuie sa faci alegeri dar nu stii in viitor daca sunt bune sau nu.

 O SINGURĂ ALEGERE 
TE POATE TRANSFORMA RADICAL

Într-un Chicago distopic, oraşul în care trăieşte Beatrice Prior, societatea este împărţită în cinci facţiuni, fiecare dintre ele cultivând o anumită virtute: Candoarea (cei sinceri), Abnegaţia (cei altruişti), Neînfricarea (cei curajoşi), Prietenia (cei paşnici) şi Erudiţia (cei inteligenţi). În fiecare an, într-o zi anume, tinerii în vârstă de şaisprezece ani trebuie să-şi aleagă facţiunea căreia îi vor fi devotaţi pentru tot restul vieţii. În ceea ce o priveşte pe Beatrice, ea trebuie să hotărască dacă rămâne alături de părinţii ei sau alege facţiunea care consideră că i se potriveşte cel mai bine. În cele din urmă, alegerea pe care o face va surprinde pe toată lumea, inclusiv pe ea însăşi.
În timpul iniţierii care urmează, marcată de o puternică rivalitate, Beatrice îşi ia un alt nume, Tris, şi se străduieşte să afle cine sunt cu adevărat prietenii ei şi, de asemenea, dacă o poveste de dragoste cu un băiat uneori fascinant, alteori enervant, îşi poate găsi locul în viaţa pe care ea şi-a ales-o. Dar Tris are un secret pe care l-a ascuns de toată lumea deoarece fusese prevenită că i-ar putea aduce moartea. Şi, pe măsură ce descoperă un conflict care ia treptat amploare, ameninţând să destrame societatea aparent perfectă în care trăieşte, află că secretul ei ar putea-o ajuta să-i salveze pe cei dragi… sau ar distruge-o.Un pasionant thriller distopic, din care nu lipsesc decizii majore, trădări sfîşietoare, consecinţe uimitoare şi o neaşteptată poveste de dragoste.

Nu cred ca puteti rata o asemenea cartea , merita citita fara doar si poate. Concursul incepe astazi si va dura pina vineri orele 24:00 cind se va face extragerea la sorti iar cartea va fi cistigata doar de un singur participant la concurs din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Care este alegerea eroinei principale Beatrice?

Va urez succes!

UP DATE: Cistigatorul concursului in urma tragerii la sorti este Andreea. L

posted by voicunike

 

53 de gânduri despre &8222;Concurs Leda: Divergent&8221;

  1. Cătălin Cofaru zice:

    Pentru Beatrice Prior decizia este intre a sta alaturi de familia ei (in factiunea Abnegation) si a fi ceea ce este ea. Asadar face o alegere care ii uimeste pe toti, inclusiv pe ea: Beatrice se redenumeste Tris si incearca sa determine care ii sunt adevaratii prieteni. Alege astfel factiunea Dauntless.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.