Liviu Radu: LA MULTI ANI

Posted: noiembrie 20, 2011 by fansf in Uncategorized

Marele povestitor isi serbeaza astazi ziua de nastere, regele prozei scurte romanesti implineste astazi frumoasa virsta de 63 de ani, ii dorim din tot sufletul sa ne vedem si peste 37 de ani si cu cit mai multe carti si povesti minunate asa cum ne-a obisnuit pina acum.

Liviu Radu.jpgMembru al Uniunii Scriitorilor Liviu Radu si-a inceput activitatea literara in 1993 cind a debutat in revista Quasar cu povestirea Fata nevazuta a planetei Marte, debutul editorial (în volum) s-a petrecut în 1999 prin romanul Trip-Tic publicat la editura Dacia. În decursul timpului a colaborat cu numeroase publicații și periodice de gen: Jurnalul SF, Anticipatia CPSF, ArtPanorama, Tritonic.ro, Lumi virtuale, ProScris, Nautilus, almanahul Anticipația, revista Galileo. De asemenea, a colaborat și la volumele colective (antologii de proză science fiction și fantasy): Nemira ’96 (1996), Plaja nudistilor (1999), Don Quijote,Prostituata si alte personaje (2000), Timpul eroilor (2001), România SF 2001Alte lumi, alte legende (2002), AtelierKult: povestiri fantastice (2005), Millennium 1 ( 2009), Millennium 2: șase ani de ficțiuni (2009), Dansând pe Marte și alte povestiri fantastice(2009), Alte țărmuri (2009) ,Povestiri Fantastice (2008), Galileo nr.1(2010),Pangaia(2010),Lumea lui Waldemar omnibus(2010) Modificatorii(2010)Trip-Tic(2011) Singur pe Ormuza(2011) , Premiile Galileo(2011) si ultimul roman selectat din mai multe manuscrise la un concurs, inca neaparut-Chestionar(2011).

LA MULTI ANI LIVIU ! MULTA SANATATE SI SPOR LA SCRIS!

Cu mic cu mare hai sa ne bucuram de aceasta zi fantastica si sa inchinam un pahar de vin bun in sanatatea maestrului LIVIU RADU, cel care ne-a cistigat inimile pe vecie cu povestile lui minunate.

posted by voicunike

Reclame
Comentarii
 1. doru spune:

  La multi ani!

  Apreciază

 2. La multi ani unui autor ESENTIAL pt literatura romana si universala!

  Apreciază

 3. bebe spune:

  La multi ani!

  Apreciază

 4. Liviu2all spune:

  La multi ani si multa sanatate!

  Apreciază

 5. liviu radu spune:

  Multumesc pentru urari, multumesc pentru prezentare (dar, Nicule, ai cam exagerat!)

  Apreciază

 6. voicunike spune:

  Nea Liviu nu am exagerat deloc, am spus adevarul si ce este in inima mea dar si-n a tuturor celor care au citit cartile scrise de tine, faine rau tare!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.