Concurs AMURG

Editura RAO este iniţiatoarea „Fenomenului Amurg“ în România şi a publicat seria completă de romane aparţinând autoarei Stephenie Meyer.După succesul răsunător al primelor trei ecranizări pe care ca si voi le-am asteptat cu nerabdare , a patra peliculă din serie, Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1, va fi lansată la nivel internaţional vineri, 18 noiembrie 2011. Fanii din România ai seriei Amurg vor participa la cel mai aşteptat moment al anului iar pentru un norocos a venit ziua vietii lui.Editura RAO impreuna cu blogul FANSF lanseaza incepind de astazi pina pe 18 noiembrie orele 24:00 un concurs care are drept premiu doua carti scrise de Stephenie Meyer:

Zori de zi

Zori de zi este un roman despre vampiri pentru tineri, scris de autoarea STEPHENIE MEYER și publicat pentru prima oară în SUA în 2008. Este al patrulea și ultimul roman din seria AMURG, și este împărțit în trei „cărți” sau secțiuni, prima și a treia carte fiind povestite din punctul de vedere al protagonistei BELLA SWAN, iar a doua fiind istorisită din punctul de vedere al lui JACOB BLACK.Romanul a vândut 1.3 milioane de exemplare în primele 24 de ore de la lansare, stabilind astfel un record pentru editura Hachette Book Group USA.

Cand il iubesti pe cel ce te omoara, nu iti ramane nimic altceva de facut. Cum ai putea sa fugi, cum ai putea sa lupti, cand, facand asta, il poti rani pe cel iubit? Daca viata este singurul lucru pe care il poti da, cum ai putea sa nu ti-o dai? Mai ales, daca ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevarat !Cand esti indragostita de un vampir, este in acelasi timp o fantezie si un cosmar, tesute intr-o realitate periculoasa pentru Bella Swan.Impinsa intr-o directie de pasiunea intensa pentru Edward Cullen, si in alta de conexiunea profunda cu varcolacul Jacob Black, a indurat un an tumultuos de tentatii, pierderi si certuri pentru a ajunge la ultimul punct de intoarcere. Decizia iminenta de a se alatura intunecatei dar seducatoarei lumi a  nemuririi, sau de a continua o viata normala de om, a devenit o amenintare de care se agata soarta celor doua triburi.Alegerea ei  a declansat  insa si o serie de evenimente ce vor avea, probabil, consecinte inimaginabile. Iar viata Bellei ar putea fi distrusa pentru totdeauna.

 Noua si scurta viata a lui Bree Tanner

„Întotdeauna am considerat NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER ca pe o dedicatie speciala pentru fani”, a afirmat Meyer. „Au fost atât de pasionati de tot ce a însemnat seria Amurg !”. NOUA SI SCURTA VIATA A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-nascut care apare pentru prima data în romanul Eclipsa, si a lumii întunecate  în care traieste. Nuvela relateaza marsul armatei vampirului nou-nascut împotriva Bellei Swan si a familiei Cullen, dupa întâlnirea lor memorabila.Bree Tanner abia daca-si aminteste cum era viata ei înainte de dobândirea acestor simturi puternice, reflexe supraomenesti si putere fizica coplesitoare.Viata de dinainte de setea neostoita de sânge… viata de dinainte de a deveni vampir. Bree stie ca traiul alaturi de tovarasii ei nou-nascuti are certitudini si prea putine reguli: pazeste-te, nu atrage atentia asupra ta si, mai presus de toate, sa ajungi înapoi acasa înainte de rasarit, altminteri vei muri. Ceea ce nu stie e ca viata ei de nemuritoare e pe cale sa se sfârseasca.Apoi Bree îsi gaseste un prieten neasteptat în Diego, un nou-nascut la fel de curios ca si ea cu privire la creatoarea lor misterioasa, despre care stiu doar ca e o ea. Pe masura ce descopera ca nou-nascutii sunt doar pioni într-un joc mult mai mare, Bree si Diego trebuie sa se hotarasca în cine pot sa se încreada. Dar daca tot ce stii despre vampiri se bazeaza pe minciuni, cum poti descoperi adevarul?

Asadar cele doua carti isi asteapta cistigatorul care va fi desemnat prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numeste copilul Bellei Swan?

Fanii seriei Amurg deja pot găsi în librăriile din toată ţara toate titlurile care au fost ecranizate, inclusiv volumul Zori de zi din care a fost inspirat filmul care urmează să fie lansat.

Pentru fanii seriei Amurg pasionaţi de poveşti de dragoste dintre muritori şi creaturi fantastice care au citit deja toate romanele care formează această saga, editura RAO a pregătit o serie de colecţii similare. Până la finalul lunii decembrie puteţi găsi în librăriile partenere promoţii atractive pentru serii celebre ca de exemplu „Cronicile Casterilor“, „Nemuritorii“, „Fascinatie“, „Cronicile Lupilor din Mercy Falls“.

Va urez succes!

UP DATE:FERICITUL CISTIGATOR AL CELOR DOUA CARTI ESTE CRISS.

posted by voicunike

96 de gânduri despre &8222;Concurs AMURG&8221;

  1. giorgiana turcu zice:

    daca tot trebuie un raspuns complet:numele este renesmee carlie cullen(nume compus din alaturare numelor bunicilor: renee si esme) si porecla data de jacob nessie(porecla pe care bella o uraste)
    giorgiana turcu

    Apreciază

  2. Miha:D zice:

    Ok, deci pe copil, de fapt pe fetita o cheama Renesmee Carlie Cullen, dar i se va spune si ,,Nessie” (dupa monstrul din Loch Ness, totul incepand de la Jacob). Bella a ales acest nume pentru fetita ei pentru ca este format din numele persoanelor la care tanara tine foarte mult, adica Rene – mama ei si Esme – mama lui Edward

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.