Concurs LITERA: Mostenirea Stonehenge

Cu ritm alert ce nu iti permite sa lasi cartea jos Mostenirea Stonehenge de Sam Christer este un thriller cu accente fantastice ce il devanseaza clar pe Dan Brown, actiunea este percutanta si aduce aminte de teribilul Indiana Jones. Fara a se lasa mai prejos de cartile cu investigatii detectivistice , cartea solicita mintea cititorului pentru a gasi firele ce duc la dezlegarea misterelor prezentate in acest superb roman.Legenda monumentului Stonehenge transcede timpul si spatiul si va astepta sa-i aflati misterele ascunse de atita amar de vreme, pentru ca asa cum spunea cineva intotdeauna exista un simbure de adevar in marile mituri ale omenirii.

Un mister de 5 000 de ani este, în sfârșit, elucidat.

Opt zile înainte de solstiţiul de vară, în străvechiul sit Stonehenge, un bărbat este înjunghiat în cadrul unui ritual la care participă un grup de oameni înveșmântați în robe. Câteva ore mai târziu, unul dintre cei mai importanți vânători de comori din lume se sinucide în propria casă, lăsându-i fiului său, tânărul arheolog Gideon Chase, o scrisoare misterioasă… În încercarea de descoperi ce se ascunde în spatele acestei sinucideri, Gideon intră într-o lume dominată de o ordine străveche: ritualuri, procesiuni, sacrificii. Într-un sanctuar labirintic din apropiere de Stonehenge au loc ritualurile de purificare ale unei societăți secrete care îşi transmite învăţăturile din generaţie în generaţie. Având la cârmă un lider nou, charismatic și nemilos, grupul săvârșește sacrificii umane rituale, în încercarea terifiantă de a dezvălui secretul pietrelor.

Un thriller exploziv, care concurează chiar și cel mai bun roman al lui Dan Brown.

„Christer combină cu succes jurnale secrete, coduri și o serie de detalii istorice fascinante, despre unul dintre cele mai misterioase locuri din lume.” Publishers Weekly

„Cu o eficacitate diabolică, povestea descrie plauzibil legendele supranaturale care învăluie acest sit de 5 000 de ani.” Le Parisien

 „Captivanta simbolistică a lui Dan Brown se îmbină cu acțiunea explozivă a lui Indiana Jones și cu investigația detectivistică a Patriciei Cornwell.” Longridge News

Cel mai bine vândut thriller în Marea Britanie
Roman publicat în 35 de țări

Editura LITERA impreuna cu blogul Fansf va propune incepind de astazi un nou concurs ce are drept miza un exemplar din aceasta minunata carte care se va atribui unui singur cistigator prin tragere la sorti din cei care vor raspunde corect la urmatoarea intrebare:

Cum se numesc cele trei carti aparute la editura Litera care se inscriu in acelasi gen abordat de Mostenirea Stonehenge? Indicati si autorii.

Deadline-ul este marti ora 20:00, urmind ca dupa aceea sa fie anuntat cistigatorul desemnat prin tragere la sorti.Va urez succes!

UP DATE: Cistigatorul in urma tragerii la sorti este Weird Vision.

posted by voicunike

47 de gânduri despre &8222;Concurs LITERA: Mostenirea Stonehenge&8221;

  1. georgeta zice:

    Celelalte 3 romane care au acelasi stil de abordare, sunt:
    1. Sfinxul – T.S. Learner
    2. Aurul Spartanilor – Clive Cussler, Grant Blackwood
    3. Imperiul Pierdut – Clive Cussler, Grant Blackwood

    Apreciază

  2. hellena zice:

    Cele 3 carti asemanatoare ca desfasurare si editate de editura Litera sunt:
    „Aurul spartanilor” / Clive Cussler, Grant Blackwood
    „Imperiul pierdut” / Clive Cussler, Grant Blackwood
    „Sfinxul” / T. S. Learner

    Apreciază

  3. horade zice:

    Editura Litera a editat in afara de „Mostenirea Stonehege” alte 3 romane ce prezinta povestiri similare, in care vechi artefacte, comori sau legende asteapta sa fie redescoperite… Deci aceste romane sunt:
    1. „Sfinxul” (T.S. Learner), 2010
    2. „Aurul spartanilor” (Clive Cussler, Grant Blackwood), 2010
    3. „Imperiul pierdut” (Clive Cussler, Grant Blackwood), 2011

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.