Final de Serie-Vampirii Sudului

Posted: Octombrie 25, 2011 by fansf in Uncategorized

Dupa incintatoarele peripetii si aventuri traite de SOOKIE si gasca iata ca a venit si lucrul pe care il urim intotdeauna cind vine vorba de lucruri frumoase si care vrei sa tina o vesnicie, sfirsitul seriei Vampirii Sudului cu

ultima din serie.Multumiri deosebite editurii LEDA pentru aceste minunate carti si pentru faptul ca ne-a facut sa visam cu ochii larg deschisi.

Cu talentul ei special de a da mereu de necazuri, Sookie este martoră la un atentat comis asupra barului în care lucrează, Merlotte’s. Bănuielile se îndreaptă imediat spre anti-teriantropii din zonă, însă Sookie suspectează altceva şi, împreună cu Sam, încearcă să descopere vinovatul… precum şi mobilul atacului.

    Dar lucrurile se complică. Deşi nu este capabilă să „citească” în mintea vampirilor, Sookie îi cunoaşte bine pe iubitul său, Eric Northman, şi pe „fiica” lui, Pam, şi îşi dă seama că aceştia complotează împotriva actualului lor stăpân. Treptat, şi Sookie este atrasă în această luptă… care se dovedeşte a fi mult mai grea decât ar fi crezut. Prinsă încă o dată în vârtejul intrigilor din lumea vampirilor, Sookie află că este doar un pion, la fel ca oricare alt om obişnuit… şi că pe tabla de joc a apărut o nouă regină…

Nu ratati aceasta serie: un coctel exploziv de suspans, paranormal, senzualitate si umor care a stat la baza ecranizarii de succes si cu milioane de fani a serialului TRUE BLOOD de pe HBO.

Vrei sa citesti? Atunci nu ezita! Iata ce te asteapta la editura LEDA

O serie în acelaşi timp agreabilă şi diabolică… şi din ce în ce mai captivantă cu un amestec de stiluri  încântător, o combinaţie de elemente din romanele de dragoste, mister şi groază.
Comentarii
 1. Monica Tarţa spune:

  Al câtelea volum este ultimul? 20? 😀

  Apreciază

 2. voicunike spune:

  Nope! Chiar este ultimul din serie. Autoarea a afirmat in repetate rinduri ca vrea sa se dedice altor scrieri iar acest volum s-a datorat in urma insistentelor fanilor, asa ca da,este ultimul.

  Apreciază

 3. Oana spune:

  Este prima data cand aud ca „Dead Reckoning” ar fi ultimul volum din Vampirii Sudului…De unde aveti informatia aceasta? Stiam ca autoarea se opreste pe la vol. 14 nu 11.

  Apreciază

 4. Alexnho spune:

  Pe wikipedia arata ca la anu’ in Mai apare urmatorul volum „Deadlocked”, nr. 12. Pana la urma e final de serie sau nu!? 🙂
  http://en.wikipedia.org/wiki/Charlaine_Harris#Sookie_Stackhouse_.28Southern_Vampire.29_Series

  Apreciază

 5. monika96 spune:

  seria are 13 volume.acesta nu este ultimul.

  Apreciază

 6. lunateca spune:

  eu em auzit de 12 volume

  Apreciază

 7. ElKosta spune:

  la cartile mele, copertitile au inceput sa se stranbe, la fel cum se onduleaza o carte ce a fost udata si apoi uscata, aveti idee de ce? (nu este umiditate semnificativa in biblioteca)

  Apreciază

 8. Diana spune:

  Nu este ultimul volum,volumul 12 apare in america pe 1 mai 2012 si la noi prin decembrie.

  Apreciază

 9. Aby Băă spune:

  De unde pot face rost de volumu 12 in limba romana?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s