Concurs LEDA: EVE

Dupa trilogia Jocurile Foamei iata ca la noi in tara si-n premiera de la o editura cu staif- LEDA vine cu un nou roman(parte dintr-o serie) cu o actiune mult mai captivanta si cu prezentarea unui viitor pe cale sa se intimple daca omul se mai joaca mult de-a Dumnezeu.Partea cea mai frumoasa este ca s-au cumparat drepturile de ecranizare pentru seria EVE, asa ca vom avea parte de un serial care sunt convins ca va avea enorm de multi fani.  Am citit-o aproape pe nerasuflate si chiar din primele pagini te prinde in cirlig si nu-ti mai da drumul, personajele sunt extrem de vii si convingatoare iar multe scene sunt absolut delicioase, cititi-o si va veti convinge singuri! Dar sa -i facem prezentarea

EVE de ANNA CAREY –   O FASCINANTĂ AVENTURĂ DISTOPICĂ, PETRECUTĂ ÎN 2032, LA ŞAISPREZECE ANI DUPĂ CE UN VIRUS MORTAL A ŞTERS APROAPE ÎNTREAGA POPULAŢIE DE PE FAŢA PĂMÂNTULUI EVOCATIVĂ, ROMANTICĂ ŞI UNEORI ÎNSPĂIMÂNTĂTOARE, EVE ESTE PRIMUL ROMAN DINTR-O NOUĂ TRILOGIE CAPTIVANTĂ, CU O EROINĂ DE NEUITAT

Unde să te ascunzi când nicăieri nu eşti în siguranţă?
La şaisprezece ani după ce un virus mortal a ucis cea mai mare parte din populaţia pământului, lumea este un loc plin de pericole. Eve, protagonista în vârstă de optsprezece ani a romanului, nu s-a aventurat niciodată dincolo de curtea bine păzită a şcolii, unde – alături de alte două sute de fete orfane – i s-a promis o pregătire care să-i asigure un viitor strălucit în Noua Americă, fie ca profesoară, fie ca artistă. Dar în noaptea de dinaintea absolvirii, Eve află adevărul şocant despre realul scop al şcolii unde este elevă – şi soarta cumplită care o aşteaptă.
Părăsind singurul cămin pe care l-a cunoscut vreodată, Eve pleacă într-o călătorie lungă şi primejdioasă în căutarea unui loc unde să poată supravieţui. Pe drum, ea o întâlneşte pe Arden, fosta ei rivală din şcoală, şi pe Caleb, un băiat rebel care trăieşte în sălbăticie. Ţinută la distanţă de bărbaţi întreaga sa viaţă, Eve a fost deprinsă să se teamă de aceştia, dar Caleb îi câştigă treptat încrederea… şi inima. Acesta promite să o protejeze, dar când soldaţii încep să îi vâneze, Eve trebuie să aleagă între dragostea adevărată şi propria-i viaţă.
În această nouă serie epică, Anna Carey, asemenea mult mai titratei ei predecesoare în domeniul distopiilor, Margaret Atwood (şi mă refer aici la celebrul roman Povestirea cameristei), imaginează un viitor deopotrivă frumos (prin afirmarea perenităţii valorilor general umane) şi înspăimântător. Cititorii se vor delecta cu o poveste incitantă despre o dragoste interzisă şi aventuri extraordinare.

Cu un masterat in Fictiune la Brooklin College autoarea, Anna Carey, prezenta in poza de mai sus, lucreaza in prezent in Los Angeles la volumul doi din serie.

LATER EDIT: In urma informatiilor primite de la autoare, personal, volumul doi din trilogie se va numi ONCE si va aparea in iulie 2012. „The second book will be called ONCE. July 2012!” Si Da! Eve este o carte supermisto! De abia astept aparitia lui ONCE ca sa vad ce aventuri o mai asteapta pe Eve.

Incepind de astazi si pina vineri ora 12:00 editura LEDA impreuna cu blogul Fansf va propune un nou concurs care are drept premiu un exemplar din aceasta minunata carte EVE, care se va acorda unui cistigator prin tragere la sorti daca raspunde corect la urmatoarele doua  intrebari:

Data si anul aparitiei si la ce editura a aparut prima data? Cine este inamicul dar si prietenul cel mai bun?

Atentie la a doua intrebare care este o intrebare capcana. Va urez succes! Atentie mare la intrebari si la raspunsuri.

UP DATE: Raspunsul corect era 04.10.2011 data aparitiei la editura HarperTeen dar si editura Leda, iar raspunsul la intrebarea capcana era ARDEN, intentionat am folosit inamicul si prietenul pentru a va induce in eroare. Din raspunsurile date am selectat pe cei care au dat raspunsurile corecte si complete, nu au fost selectati cei cu raspunsurile incomplete sau care au dat cu presupusul. In urma tragerii la sorti-And the winner is BURETICA!

posted by voicunike

63 de gânduri despre &8222;Concurs LEDA: EVE&8221;

  1. Cartea a aparut, atat la noi in tara (la editura Leda), cat si in America, pe data de 4 octombrie.
    Inamicul si, in acelasi timp, prietenul cel mai bun este Caleb (reprezentant al sexului masculin de care a fost invatata sa se teama, dar care reuseste sa ii castige increderea).

    Apreciază

  2. lavander zice:

    Cartea a aparut simultan pe 4 octombrie, in Romania la editura Leda, si in America la editura HarperTeen
    Cel mai bun prieten si cel mai mare dusman a lui Eve este Caleb, un barbat de care a fost invatata sa se fereasca si de care ajunge sa se indragosteasca.

    Apreciază

  3. Cartea a aparut simultan in Romania (la Editura Leda) si in USA (la Editura HarperTeen), pe 4 octombrie 2011.
    Prietenul ei cel mai bun este Caleb, de care se indragosteste, totodata ii este si inamic, deoarece a fost invatata ca barbatii erau dusmanul (intr-o lume distopica, bineinteles :D), iar Caleb, in mod cert apartinea genului masculin. 😀

    Apreciază

  4. Adry zice:

    1.Cartea a aparut in 4 octombrie 2011 atat in Romania, cat si in strainatate.
    A aparut la editura HarperTeen si la noi la editura Leda, cat despre inamic/prieten e vorba de Arden

    Apreciază

  5. horade zice:

    Romanul a aparut in Romania la editura Leda in data de 04.10.2011, fiind tiparita in aceeasi zi si la editura HarpenTeen in SUA, de fapt este lansata simultan in lume.
    Inamicul ar fi fosta sa rivala si colega Arden, dar as comenta, ca prietenul Evei devine acum Caleb…, totusi este posibil sa se imprieteneasca cu Arden pe parcursul expeditiei sale, astfel incat aceasta sa se transforme dintr-un vechi dusman, intr-un prieten nou…(pana nu citim cartea, putem face mai multe supozitii…) 🙂

    Apreciază

  6. Ramona Alexis zice:

    1.Eve de Anna Carey a aparut la ed. editura Leda pe 4 octombrie 2011, simultan cu aparitia din Sua la ed. HarpenTeen.
    2.Cel mai mare inamic al lui Eve dar in acelasi timp si cel mai bun prieten(a) este Arden

    Apreciază

  7. Anghel zice:

    I.Eve de Anna Carey a aparut la ed. editura Leda pe 4 octombrie 2011, simultan cu aparitia din Sua la ed. HarpenTeen.
    II.Cel mai mare inamic al lui Eve dar in acelasi timp si cel mai bun prieten(a) este Arden

    Apreciază

  8. Bebe zice:

    -Cartea a aparut in 4 octombrie 2011 atat in Romania, cat si in strainatate.
    A aparut la editura HarperTeen si la noi la editura Leda
    – Cred ca Arden e cel mai bun prieten, si cel mai aprig inamic 😀

    Apreciază

  9. pompiliu zice:

    1. Aparitie simultana in Statele Unite la editura HarperTeen (Grupul HarperCollins Publishers) si Romania la editura Leda (Grupul Editorial Corint) in data de 4 octombrie 2011.
    2. Fost dusman si probabil un viitor prieten, o consider pe colega sa din orfelinat: Arden.

    Apreciază

  10. hellena zice:

    I. Acest prim volum din trilogia semnata de Anna Carey, a fost publicat in Romania la editura Leda pe data de 04.10.2011, in timp ce manuscrisul original a avut drept de editura in Statele unite la editura Harper Collins – colectia pentru tineret – in aceeasi zi.
    II. Sper ca fosta ei colega de scoala, care atunci ii era rivala/inamica sa-i devina prietena in timpul calatoriei sale.
    P.S. Caleb ii este prieten si nu i-a fost dusman anterior, poate doar daca extrapolam ideea ca baietii erau inamicii fetelor din orfelinat si atunci il privim si pe el ca vechi inamic / viitor prieten…, dar nu cred.

    Apreciază

  11. dana71 zice:

    In Romania acest roman a fost editat de catre editura Leda in data de 4 octombrie 2011 (se cunoaste de pe site-ul autoarei, faptul ca in America editura care l-a scos de sub tipar se numeste Harper, ziua aparitiei fiind aceeasi ca in Romania).
    Vechiul inamic al Evei a fost Arden, dar acum sunt soldatii ce o vaneaza. Prieten in prezent este Caleb si poate deveni pe timpul calatoriei si Arden.
    De aceea trebuie sa o citesc, pentru a descoperi adevarul !

    Apreciază

      • dana71 zice:

        Am citit sinopsisul si m-am „ostenit” si pe net, unde am citit recenzii la carte. De aceea am raspuns folosind o „capcana”… si anume ca Arden se poate imprieteni cu Eve pe parcursul calatoriei si nu doar simplu fapt ca se intalnesc pe drum este suficient pentru incropirea unei prietenii !

        Apreciază

  12. Madalina zice:

    Romanul a aparut in Romania la editura Leda in data de 04.10.2011, fiind tiparita in aceeasi zi si la editura HarpenTeen in SUA, de fapt este lansata simultan in lume.
    Vechiul inamic al Evei a fost Arden, dar acum sunt soldatii ce o vaneaza.

    Apreciază

  13. raluka zice:

    1. Pe 4 octombrie 2011 apare in premiera „Eve”, prima parte a unei trilogii ce promite a avea succes, la editura Leda (apare simultan cu editia din Statele Unite al editorului HarperCollins).
    2. In acelasi timp inamic si prieten poate fi doar Arden, deoarece ceilalti cu care intra in contact Eve, sunt ori dusmani, ori prieteni.

    Apreciază

  14. iulia88 zice:

    1. Cartea Eve a aparut in Romania pentru prima data in data de 4 octombrie 2011 la editura Leda. In afara tarii a fost lansata in aceeasi zi la editura HarperCollins.
    2. Inamic/prieten cu Eve este fosta colega a sa Arden

    Apreciază

    • Chiar numarul 1 a fost extras la tragerea la sorti, dar din pacate raspunsul tau nu era complet, ai uitat sa mai scrii editura HarperTeen, asta a fost greseala ta. Si mie imi pare rau! Dar cum am si spus raspunsurile care nu erau complete sau dadeau cu presupusul nu s-au pus la socoteala, asta denota o privire superficiala asupra concursului si o slaba dorinta de a cistiga a concurentilor.
      Next time, Georgiana! poate ai mai multa bafta.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.