Stiri SF&F de toamna

Acum la ora cind scriu acest post sunt in bucatarie si gatesc o minunata mincarica de conopida iar ca sa nu pierdem timpul sa incepem cu stirile cele mai noi. Ciprian Mitoceanu si-a facut blog si poate fi gasit la urmatoarea adresa mitoceanu.com unde isi etaleaza cu maiestrie scrierile si parerile, de urmarit sa vedem daca nu se intimpla ceva cu el ca in Amendamentul Dawson. 😀

La editura ALEXANDRIA se zvoneste ca urmeaza sa apara ultimele doua carti din seria Soarele Lung

Calde al Soarelui Lung o carte cam mult asteptata dar rasplata cred ca va fi pe masura.

Ultima parte dintr-o serie celebra a unui autor si mai celebru, cel putin Wolfe a avut bunavointa de le-a terminat pe toate din serie ,pe cind Martin se cam lasa prea rugat. Deci cam atit cu Alexandria intr-o faza initiala. Si daca tot sunt la capitolul stiri duminica viitoare este ziua editorului de nastere Ciprian Dobra, asadar sa-i uram anticipat LA MULTI ANI! sin inima si din suflet.

Alte carti pe care le astept sunt

Publicarea la Nemira a acestei carti care incheie seria lui ENDER.

Continuarea acestei serii incepute cu

Si multe altele pe care le-am enumerat cu ocazia altor postari.

Nu uitati de bunataturile de la LEDA unde astept cu inima la gura sa apara

Bestial de frumoasa si cu o actiune traznet! O serie care te tine cu sufletul la gura. Incercati si ma veti felicita!

La Millennium Books asteptam volumul 4 din Scalzi

Cea mai cool serie tiparita la noi si fiindca autorul are o mare afinitate pentru noi, va aparea in Romania, in premiera, si volumul 5 din Old Man’S War

Iar la sfirsit va rog sa nu uitati cu nici un chip de nou aparuta editura VOYAGER PREMIUM BOOKS cu

Bestseller dar si aventura la puterea infinita. De neratat!

Revin cu alte noutati mai tirziu. 🙂

posted by voicunike

16 gânduri despre &8222;Stiri SF&F de toamna&8221;

  1. Catalin Maria zice:

    „Zoe’s tale” este vol. 4, dar spune povestea din vol. 3 din alt punct de vedere, asa ca „Ursul cel mare si rau” va publica la Gaudeamus „The Sagan Diary”, poveste din acelasi univers.

    Apreciază

      • mashinuta zice:

        nu te-am intrebat daca o sa apara, ci daca stii ceva despre continut, legatura cu celelalte aparute la nemira is millenium sau daca le-ai citit.

        stima.

        Apreciază

    • Da, practic Vinatorii Dunei si Viermii de Nisip ai Dunei fac legatura intre cele doua serii una aparuta la Nemira si una la Millennium Books, familia lui Frank Herbert a gasit intr-un seif continuarea de la Dune. Sa ne aducem aminte ca Duncan a fugit in alt univers impreuna cu Sheeana si un maestru Tleilaxu cu o capsula anentropica plus un vierme de nisip iar dusmanul misterios care le-a inspaimintat pe Onoratele Matres cine o fi?ha? Cit despre continut nu iti suflu nici o vorbulita , iti spoileresc distractia. 🙂

      Apreciază

  2. @ rush: nu cred ca gasesti. cel mai bine incearca direct pe site-ul editurii, sau pe site-ul lui Horia Ursu (le gasesti in blogroll-ul lui Nicu)

    @Catalin Maria: now that’s great news! Bine, din ce am vazut pe net, Sagan Diary n-ar fi chiar a 5-a carte… sau cel putin nu in sensul cronologic al intamplarilor din primele 3… in fine, asteptam si vedem 😀 (si tot pe net parca am vazut ca ar mai fi si o a 6-a carte, in acelasi „setting”)

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.