Concurs MILLENNIUM BOOKS: Antologii

In cea mai indrazneata incercare astazi blogul FANSF va propune trei concursuri care vor avea ca termen limita ziua de marti iar premiile puse la dispozitie sunt extrem de incitante. Sa incepem dara cu primul concurs si cu prima editura care a pus la bataie numai putin de 5 antologii- MILLENNIUM BOOKS. Cinci antologii toate numai una si una si cu texte care va vor provoca acel sense of wonder atit de cautat la lectura unei carti.

Autori consacrati si o tema care nu mai are nevoie de prezentare, povestirile din aceasta antologie va vor tine cu sufletul la gura, va vor mihni sau va insufla speranta ca nu este totul pierdut. O antologie mai mult decit recomandata: absolut necesara!

Cei mai buni dintre cei buni isi dau intilnire in aaceasta superba antologie(copilul de suflet al lui A.C.). Scriitorii romani pusi in fata acestei provocari au raspuns cu texte, care in unele cazuri dau clasa celor din afara. Nimic nu este mai misto decit sa citesti aceste texte extraordinare ale unor scriitori si mai extraordinari.

O antologie aparuta ca raspuns al cititorilor care prin votul lor au radiografiat fenomenul sf romanesc, as spune fara urma de modestie ca este echivalentul romanesc al premiului Hugo. Lansate anul acesta PREMIILE GALILEO reflecta cele mai bune valori ale sefeului nostru autohton si totodata este si o rampa de lansare spre inima citorului. Una din cele mai valoroase antologii romanesti care merita neaparat citita.

Selectie de texte minutios alese si ingrijite de catre cei doi editori, aceasta antologie este prima dintr-o serie care a stirnit interesul dar si apetitul de lectura al cititorilor. Autorii alesi pentru aceasta antologie sunt atit de buni incit nu poti face diferenta intre ei, povestirile sunt super iar cartea se citeste fara pauza de la cap la coada. Nerecomandata celor cu prejudecati!

Texte bine scrise si totodata si cele mai bune marca ATELIER KULT, atelier care a dat o multitudine de texte valoroase si a insemnat si debutul multor scriitori. Povestiri faine care incinta ochiul la citire si te face sa-ti doresti sa citesti mai mult. In premiera vreau sa va anunt ca la tirgul de carte din toamna aceasta va aparea o noua antologie Atelier Kult cu texte noi incitante dar si surprinzatoare.

Tot anul acesta editorul HORIA NICOLA URSU a lansat noul blog METATEXTE care surprinde exact fenomenul SF&F aflat intr-o continua evolutie si schimbare

CITE INTERVIURI A PUBLICAT EDITORUL HORIA NICOLA URSU PINA LA DATA LANSARII ACESTUI CONCURS?

Aceasta este intrebarea concursului care se va desfasura incepind de astazi pina marti la ora 12:00 cind se va anunta cistigatorul desemnat prin tragere la sorti.

Bafta tuturor participantilor la aceste trei concursuri!

UP DATE: Cistigatorul concursului este HORADE !

posted by voicunike

62 de gânduri despre &8222;Concurs MILLENNIUM BOOKS: Antologii&8221;

  1. horade zice:

    „Metatexte” a purtat 11 interviuri cu 11 scriitori intre anii 1998 si 2010. Aceste interviuri le-a publicat pe blogul propriu la sectiunea „Interviuri” intre 04.08.2011 si 14.09.2011.

    Apreciază

  2. horade zice:

    Woow ! Sunt foarte fericit sa intru in posesia acestui colosal PREMIU !
    Chiar imi doream sa citesc autori romani de SF, pe care nu am prea avut ocazia sa-i mai cumpar in ultimul timp (dupa disparitia almanahului Anticipatia, au cam disparut antologiile care sa grupeze nuvelele romanesti).
    Pentru aceste carti felicit editura Millennium Books care continua sa editeaze autori romani SF&F, dar bineinteles si pe organizatorul concursului.
    P.S. Chiar am primit cu bucurie acest mesaj castigator :)) !

    Apreciază

    • Cit mai curind! chiar ieri am vorbit cu Horia si mi-o spus ca nu te-a uitat , au fost ceva probleme in paradis dar acum s-au rezolvat. Fii fara grija vei primi cartile, nici eu nu te-am uitat, atit ca timpul asta a devenit un mare dusman.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.