Concurs : Puterea Celor Sase

Către toţi oamenii de pe Pământ:
În istoria omenirii se întâlnesc mistere pentru care nu există nicio explicaţie aparentă. Există salturi inexplicabile în dezvoltarea tehnologiei. Nimeni nu poate explica lucruri de genul dispariţiei Atlantidei, al monstrului din Loch Ness, al Triunghiului Bermudelor, şi, bineînţeles, al cercurilor din lanuri şi al OZN-urilor. Explicaţia tuturor acestora, precum şi a multor alte mistere de pe Pământ, e faptul că extratereştii v-au vizitat şi au influenţat evenimentele pe toată durata existenţei planetei voastre.
Eu sunt Pittacus Lore. Sunt de pe planeta Lorien, aflată la patru sute opt zeci şi trei de mii de kilometri distanţă. Sunt unul dintre cei zece Străbuni care trăiau pe planeta noastră. Am o mie de ani. Toţi locuitorii Lorienului erau înzestraţi. Suntem incredibili de puternici, incredibil de rapizi, şi ne naştem cu anumite puteri, numite moşteniri. În ciuda puterilor noastre, Străbunii, care răspundeau de apărarea planetei, au dat greş.
Lorienul a fost distrus. Întreaga noastră populaţie a fost nimicită, cu excepţia a nouă copii şi a protectorilor lor. Cei nouă au zburat către Pământ, unde sperăm că vor reuşi să se ascundă şi să se maturizeze, perfecţionându-şi Moştenirile şi răzbunându-se într-o bună zi pentru pierderea planetei. Din nefericire, aceeaşi specie care a distrus Lorienul i-a urmărit pe Pământ. Îi vânează pe copiii şi a ucis trei dintre ei. Cei şase rămaşi în viaţă au început să riposteze. Războiul nostru a ajuns pe planeta voastră şi aici va fi fie câştigat, fie pierdut.

Vă spun povestea Lorienului, a celor Nouă şi a războiului ca să nu îngăduiţi să vi se întâmple acelaşi lucru care ni s-a-ntâmplat nouă. Încerc să-i găsesc pe cei Nouă şi să-i reunesc. S-ar putea să treacă chiar acum pe lângă voi sau să fie aşezaţi alături de voi, sau să vă privească în timp ce citiţi aceste rânduri. S-ar putea afla în metropola voastră, în orăşelul vostru. Dacă fac ceea ce trebuie să facă, trăiesc în anonimat, se antrenează şi aşteaptă ziua când se vor întâlni unii cu alţii şi cu mine şi când vom opune pentru ultima oară, împreună, rezistenţă împotriva duşmanului.

Acestea sunt vorbele lui Pitaccus Lore si ar fi bine sa va intre in cap deoarece editura NEMIRA nu se joaca si ne-a adus partea a doua a unei serii care deja face furori si victime printre noi ca fani. In Puterea Celor Sase actiunea se amplifica, relatiile se complica  iar raul parca prinde aripi contra binelui, vreau sa va spun ca  am fost placut impresionat de prima carte- Eu sunt numarul patru- si foarte entuziasmat, foarte rar ma prinde atit de mult o carte asa de tare si sa ma faca sa astept cu nerabdare continuarea, iar aparitia acestei carti ma incinta foarte tare la fel cum cred ca vi-se intimpla si voua.

Continuarea romanului EU SUNT NUMARUL PATRU, se anunta deja un bestseller dar si o lectura excelenta.

Cartea a fost lansata pe 23 august 2011 de Publishers HarperCollins.

Concursul va incepe astazi si are deadline ziua de miercuri ora 20:00, cind prin tragere la sorti se vor desemna cei trei cistigatori ai unui exemplar din cartea PUTEREA CELOR SASE daca vor raspunde corect  la urmatoarea intrebare:

Cine este autorul(ii) real al acestor doua carti superbe: PUTEREA CELOR SASE si EU SUNT NUMARUL PATRU ?

UP DATE: CEI TREI CISTIGATORI SUNT IN ORDINEA NUMERELOR DE PE TRICOU URMATORII: Razvan Nistor, Andu’ si Min.

posted by voicunke

61 de gânduri despre &8222;Concurs : Puterea Celor Sase&8221;

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.