Concurs LEDA: Altfel De Ingeri

Adevarul este ca nu se teme de nimic si dupa ce am parcurs cu viteza a cincea primele 67 de pagini, Dru a reusit sa ma impresioneze placut si daca Mos Ene nu venea din ce in ce mai des pe la gene cred ca o gatam ieri seara. Editura LEDA si blogul Fanului science – fiction lanseaza un nou concurs avind ca premiu aceasta carte antrenanta si mai mult decit captivanta, fac pariu ca o asteptati cu sufletul la gura si urmatoarea carte din serie, titlul original- BETRAYALS (Tradari). Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba iata si prezentarea cartii:

Dru Anderson călătoreşte prin toată America alături de tatăl ei, vânător de creaturi supranaturale: zombi, vampiri, vârcolaci, poltergeisti… Iar  Dru îl ajută câteodată, dar mult mai puţin decât ar vrea ea. În definitiv, e doar o adolescentă obişnuită, de şaisprezece ani – de fapt, nu chiar obişnuită, căci nu toate fetele de şaisprezece ani se pricep să mânuiască o armă şi nici nu ştiu prea multe despre Lumea Reală, lumea creaturilor întunecate. În plus, are ceea ce bunica ei numea „har”.Când, într-un orăşel cufundat în zăpadă din Dakota de Sud,  tatăl lui Dru încearcă să distrugă un vampir puternic numit Sergej, el este transformat într-un zombi.  După ce îl împiedică pe tatăl ei să o omoare, Dru  îşi dă seama că a devenit următoarea ţintă a creaturilor nopţii şi trebuie să facă orice ca să-şi salveze pielea. Iar dacă vrea să supravieţuiască, trebuie să se bazeze pe ce au învăţat-o tatăl şi bunica ei: să înceapă să aibă încredere în oameni.Alături de Graves, un coleg de clasă care este muşcat de o fiinţă stranie şi transformat într-un loup-garou (pe jumătate vârcolac), şi de Christophe, un djamphir (vânător de vampiri, pe jumătate vampir şi el), Dru se angajează într-o luptă pe viaţă şi moarte cu maleficul Sergej.

Altfel de îngeri este primul volum din seria care poartă acelaşi nume, şi aici facem cunoştinţă cu personajele principale. Deşi Graves pare să fie cel preferat de Dru, este clar că amândoi băieţii sunt suficient de atrăgători pentru a promite o anumită tensiune a relaţiilor în volumele viitoare. Iar Dru Anderson este o eroină fascinantă, credibilă, care aduce un suflu proaspăt în literatura de gen, puternică, îndrăzneaţă şi nicidecum perfectă, dură, dar în acelaşi timp vulnerabilă.

Nimeni nu îi poate spune ce să facă. Si este un mare adevar aici, cititi cartea si va veti convinge! Sau participati la concurs!

Intrebarea concursului: Cum se numeste prietenul lui DRU si cum il alinta eroina cartii?

Regulile le stiti, iar deadline-ul este marti ora 20:00. Pina atunci cititi mult si relaxati-va , viata este si mai frumoasa atunci cind ai o carte buna linga tine.

Later edit: Cistigatorul concursului in urma tragerii la sorti este Monika 96. Felicitari!

posted by voicunike

20 de gânduri despre &8222;Concurs LEDA: Altfel De Ingeri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.