DANSUL DRAGONILOR- Carpe Diem!

Later edit: Spre finalul acestui an, Editura Nemira vă așteaptă cu varianta tradusă a cărții ! Aceasta este promisiunea editurii.

Asteptata cu sufletul la gura de mai bine de 6 ani, ani lungi cit doua veacuri iata ca astazi s-a lansat cu surle si trimbite una din cele mai dorite si asteptate carti

GEORGE R.R. MARTIN – DANSUL DRAGONILOR (A DANCE WITH DRAGONS)

Cartea face parte din cea mai magnifica si frumoasa serie fantasy scrisa vreodata A Song of Ice and Fire ,o serie carte are atit de multi fani incit nici nu-i poti cuprinde cu mintea, mai multi decit fanii seriei Harry Potter.

Editura NEMIRA ne pregateste pentru tirgul din toamna traducerea acestui volum la care va  atasez si coperta serie hardcover

Sa-i deie viata lunga lui G. R. R. Martin sa ne scrie si celelalte doua volume din serie si sa nu ne mai tina pe jar asa cum ne-a tinut cu aceasta carte.Ii invidiez pe cei ce pot citi in engleza, daca era dupa mine faceam pe dracu-n patru si aveam cartea inainte de lansare numai ca s-o pot citi, dar nu-i bai, mai este nitel pina-n toamna, acusi acusi trece timpul!

Carpe diem!

46 de gânduri despre &8222;DANSUL DRAGONILOR- Carpe Diem!&8221;

  1. Ion zice:

    Ma impacasem cu ideea folosirii copertelor cu ilustratii marca Jim Burns, dar am observat ca Nemira nu le foloseste cum trebuie : de ex. ilustratia de mai sus trebuia utilizata pentru volumul 2 , la fel cum au facut si celelalte edituri care au folosit acest tip de coperte . Pentru volumul 5 nu cred ca artistul a creat inca un desen dedicat .
    Pacat ca aceasta problema trebuie sa stirbeasca din valoarea acestor minunate carti . Va rog mult sa-mi spuneti si mie daca Dansul Dragonilor va mai aparea si in varianta initiala – paperback , stiu ca aveti multe relatii .

    Apreciază

  2. sergiu zice:

    am gasit pe un site ca sunt 7 carti in total in seria asta – si eu am crezut ca sunt doar cinci, s-ar putea sa nu fie asa:
    1. A Game of Thrones
    2.A Clash of Kings
    3.A Storm of Swords
    4.A Feast for Crows
    5.A Dance with Dragons
    6.The Winds of Winter
    7.A Dream of Spring
    i-am trimis unui prieten vestea asta, nu mai stiu site-ul de unde am cules titlurile… dar cine vrea, le poate cauta.

    Apreciază

  3. Da, 7 carti vor fi in total, asa cum le-a gandit Martin.
    Si cum intre 4 si 5 au trecut vreo 6 ani… sper totusi sa le termine el, nu cine stie ce urmasi… imi pare ca are un stil unic de a povesti…

    Apreciază

  4. TudorTiC zice:

    Multumim pentru formatul *pdf si doc. Chiar e asa de greu pentru cei de la Nemira sa lanseze si formatul electronic? Inteleg ca ei trebuie sa-si vanda si cartile tiparite, dar nici macar la primul volum nu au scos varianta electronica.
    Multam fain inca odata.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.