ANTOLOGII: Lecturi de vara

Posted: Iunie 24, 2011 by fansf in Uncategorized

Face ce face dragul nostru Urs si mai scoate cite un pachet promotional de-ti lasa gura apa si cu reduceri consistente. Sa nu care cumva sa ratati aceasta imensa ocazie de a citi cele mai frumoase texte scrise si de autori romani dar si straini, mai ales ca este vara si timpul parca se dilata de la atita caldura.

SFÎRŞITUL LUMII: POVESTIRI DESPRE APOCALIPSĂ (antologie editată de Martin H. Greenberg), STEAMPUNK: A DOUA REVOLUŢIE şi PREMIILE GALILEO pot fi achiziţionate, de-a lungul întregului weekend (24-26 iunie), cu o reducere de 30 lei (din totalul de 40 + 34 + 30 = 104 lei, preţul recomandat de noi librăriilor). Altfel spus, plătiţi doar pentru primele două suma de 74 de lei, iar pe cea de-a treia v-o oferim noi, în dar.

Ca să beneficiaţi de această ofertă, e suficientă o comandă transmisă de aici sau la una dintre adresele dinpagina de contact. La această sumă se adaugă taxele de expediere (6 lei în cazul expedierii prin Poşta Română şi taxa obişnuită percepută de Fan Curier în cazul expedierii cu ramburs, în cazul în care preferaţi această modalitate de expediere).

V-aşteaptă cu drag bunul nostru prieten HNU sa beneficiati de o lectura traznet!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s