Ziua 5: Sfirsit de tirg

Duminica am inceput-o intr-o nota optimista dar si bine, la ora 10 si nitel am avut primul client in persoana marelui scriitor si om  Mircea Oprita cu care am intretinut o discutie faina despre carti si planuri de viitor. Nu mica mi-a fost surpriza aparitiei la stand in persoana prietenului drag Mihai Dan Pavelescu care a si cumparat citeva carti dar si cu care am avut o discutie lunga despre carti si sf.

Nici nu stiu cind a trecut timpul si hop!  iar o surpriza, a venit Tushica Vero la noi la stand, dupa o mica discutie iata-ne decolind spre standul editurii Leda unde la ora 12 a avut loc lansarea cartilor sf&f de la Leda. Dupa introducerea facuta de pr-ul Roxana dealtfel o fata extrem de dulce si vesela,  a luat cuvintul Maic care a prezentat foarte frumos cartea Dubla Constringere de Chris Bohjalian si a prezentat foarte convingator una din cartile cele mai faine FLASHFORWARD pe care o citesc acum si pot spune cu mina pe inima ca este misto tare de tot, cu ocazia asta va dau si o veste buna cei care au lasat serialul doar la sezonul 1 s-au razgindit asa ca vom avea parte si de sezonul 2- hip, hip hurray!-, tradusa de tushica noastra draga. Apoi nea Fane a prezentat cartea Furiosii un must read, iar Cristina ne-a aratat cartea Dog Blood primita in dar de la autor chiar de ziua ei si care cred ca in toamna va aparea la Leda tot in traducerea Cristinei. De o prezentare deosebita a avut parte Citadela Autocratului in traducerea doamnei Irina Horea care a promis ca daca primeste cit mai curind volumul 5 il va traduce si pe acela, asta ca sa nu iasa din acest univers care efectiv a fascinat-o, carte prezentata de inegalabilul Florin Pitea care a facut o prezentare de zile mari.

Cea mai frumoasa revedere a fost cea a prietenului foarte drag Daniel Penescu cu care am povestit multe la un Leffe brun dar pacat ca timpul trece ca vintul si dupa o raita pe la stand iata ca mai spre amiaza ma suna un alt bun prieten, Marian, cu care am povestit multe chestii despre sf si gastronomie dar si am pus nitel tara la cale cu un seo pentru blog dar am si mincat o pizza buna la ” biroul” pe unde isi facea veacul bunul nostru Urs.

Mai spre seara m-am intilnit cu pr-ul de la editura Trei o domnita tare cumsecade si cu care am stabilit citeva chestii pe care le voi anunta la timpul potrivit, si am reusit sa-mi iau ramas bun de la Teo si Daniel , de la Sam care trebuia sa plece si imi pare rau ca nu mi-am luat ramas bun de la Mihaela Dumitru care are o sora de zici ca ii este geamana doua fete super faine.

Apropiiindu-se inchiderea am inceput sa stringem si dupa un adevarat tur de forta am ambalat si mobilierul standului dar si cartile in cutii raminind ca a doua zi sa fie transportate la locul destinat lor. Deprimati, asta este cuvintul gasit de Bebe la rostirea cuvintelor Am avut tirg de catre mine am plecat toti spre Giotto acolo unde am stat la ultima seara impreuna si chiar mi-era necaz ca s-a terminat dar in acelasi timp si usurat pentru ca a doua zi urma sa ajung acasa la Generalu si sa dorm toata ziua dupa ce in toate aceste 5 zile de vis somnul nostru a constat din 3 maxim 4 ore de somn. Seara s-a terminat cu  povesti dar intr-o nota trista. Ne-am luat ramas bun de la Jen ,Oliviu, Assassin si perechea, nea Fane , Cristina, Cristi si  Loredana si pe rind in drum spre casa lui Bebe de dragul nostru de Maic si apoi de Ursul nostru simpatic.

Cam asta o fost pe la tirg, iar daca nu te am pomenit  Roxana-milove sa ma ierti dar simbata chiar eram mort de oboseala, Cristiane mi-a facut placere ca ai trecut pe la noi pe la stand si ca ne-am reintilnit dupa aproape un an de zile ,Crina pentru ca nu am scris despre tine, si daca totusi am omis din greseala pe cineva il rog sa ma ierte  nu este si nici nu a fost cu intentie.

relatare postuma facuta de fanul sf no.1 voicunike   – Ne vedem la tirgul urmator! 🙂

Up date: Fiti cu ochii-n patru si pe faza ! EDITURA MILLENNIUM BOOKS are o mare surpriza pentru voi! Comandati aici cel putin unul din titlurile aparute!

 

9 gânduri despre &8222;Ziua 5: Sfirsit de tirg&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.