Nemira incinge cazanul!

Desi afara a inceput sa se raceasca dupa ce am vazut primi ghiocei pe anul acesta iata ca NEMIRA incinge cazanul bine cu ceva noutati dar si bunatati. Sa vedem cam ce are de daruit:

RAZBOINICII FURTUNII-the best book!

In sfirsit a aparut si volumul trei! Doamne ce mult mi-au placut primele doua volume, iar al treilea va fi si mai si.Credeti ce o-ti vrea dar aceasta serie NU TREBUIE RATATA!

Anuntat acum ceva timp,iata ca i-a venit rindul si lui JOE ABERCROMBIE sa fie cunoscut de catre cititorii romani, nu vreau sa va spoileresc placerea lecturii asa ca va las pe voi sa decideti, recomandarea mea este ca nu trebuie ratat!

Continuarea cartii JUMPER aceasta carte duce mai departe aventura lui Davy.Am vazut filmul dar nu are feelingul cartii.Recomandata!


Lovitura anului incepe la Nemira cu aceasta carte si cu un film care merita banii.Super Recomandata!


Cea mai tare coperta dar si o carte cu autori unul si unul, pentru cei care nu agreeaza proza scurta le aduc aminte ca nici un mare scriitor nu a scris din prima roman ci a scris pentru inceput mici povestioare.Pentru cei care habar nu au va recomand povestiri scrise de Mike Resnick si Harlan Ellison.

Desi este la Suspans si face parte dintr-o serie-e mare pacat ca se incepe cu volumul 7-aceasta carte merita citita, sa nu uitam ca romanii au civilizat partea asta de lume.

In curind desi o sa mai treaca ceva timp si cu dedicatie pentru cei circotasi iata doua carti :

CEL MAI BUN SCRIITOR SF EVER!

Cui ii place aceasta serie ii urez Enjoy!

In incheiere va prezint o coperta de fapt o antologie cu A mare realizata de prietenul nostru drag Adrian Craciun si care va aparea la Millennium Books

Aceasta antologie cu autori foarte buni si texte excelente va revolutiona sefeul pe meleagurile noastre.Felicitari editorului si succes pe mai departe!

posted by nicu

22 de gânduri despre &8222;Nemira incinge cazanul!&8221;

  1. I.Cosmin zice:

    Centurionul poate fi citita individual?(intreb pentru ca prezinta un mare interes pentru mine cartea aceasta)
    P.S.:Vreau sa vad doar daca mie mi s-a intamplat sau asa a fost tiraju` sa fie ,am primit vol 1 din Orcii si era al dracu’ ,tare de tot (la propriu):cand o tineam deschisa zici ca tineam bucati de cartoane din cauza ca foile erau ondulate ,semn ca respectiva a fost tinuta in umezeala.Si la voi lafel?

    Apreciază

  2. Flavian Petraru zice:

    O sa mai dau o sansa prozei scurte si o sa incerc sa-l citesc pe Mike Resnick . Apropo, unde i-ai gasit povestioarele?
    Ca am cautat dar nu am gasit mai nimic in romana, le-ai citit in engleza?
    Astea-s alea pe care le-am gasit:
    – Travels with my cats
    – Seven views from Olduvai Gorge.
    O sa le incerc si o sa revin cu impresii, desi nu cred ca o sa-mi placa deodata tocmai astea din toate povestiorele pe care le-am citit prin diferite antologii… Asta e, mi se par superficiale si plictisitoare. Dar na, fiecare cu gusturile sale.

    Apreciază

  3. Flavian Petraru zice:

    Cum, Centurionul e a 8-a carte din seria?!
    O sa-i zic pa, pana nu apar toate cartile si in ordine, eu nu inteleg de ce Nemira procedeaza asa, vad ca si la Agentul Cormac tot la fel au facut…

    Apreciază

  4. crocodilu zice:

    nicu, sper ca nu te superi daca mai facem pe carcotasii, nu ? 🙂

    Astept dupa Hamilton ala ca dupa ziua de salariu :). Cu toate ca nu stiu de ce astept vol2, tinand cont ca mai sunt inca doua, deci probabil prin 2013 cu putin noroc o sa incep sa citesc si eu Confederation saga. Asta daca nu ne cade vreun meteorit in cap in 2012….
    Iar daca ma apuca microbu cu cititu in engleza, atunci s-a cam terminat cu cumparatul cartilor in romana si ar fi pacat.

    Cat de curand, o sa sa recitesc Steaua Pandorei, ca asa imi tot face cu ochiu….

    Apreciază

  5. bebe zice:

    Note:
    1) Orcii-10
    2) Abercrombie- 10
    3) Reflex- 5
    4) I am number four- 0
    5) Dozois- 8
    6) Centurionul- 0
    7) Hamilton- 10
    8) Covenantu’- 11 +
    9) Steampunk- 10> { chiar 11, daca da aspy o bere( virtuala)} 😀

    Apreciază

    • Deocamdata lucrurile merg mai greu cu blogul, odata cu plecarea lui Vlad Puescu a-i gasi un inlocuitor este putin cam dificil dar sa nu uitam ca viata este plina de surprize, nu-i asa?
      Cit despre seriile incepute te asigur ca vor fi terminate toate, ma voi interesa de Stackpole primul si apoi de celelalte.
      Vortex va aparea anul acesta,vom avea si un Vinge,urmeaza Pohl si Card.
      Btw sunt cititor de sf dar in primul rind sunt FANSF. 🙂

      Apreciază

  6. An outstanding share! I have just forwarded this onto a colleague who had been conducting a little homework on this. And he in fact bought me dinner due to the fact that I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thanks for the meal!! But yeah, thanx for spending time to talk about this issue here on your site.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.