Orez cu aroma de piper

Posted: decembrie 10, 2010 by fansf in Uncategorized

Pentru prima jumatate a anului 2011 editura LEDA ne pregateste ceva bun, as putea spune yummy! si asta inseamna cea mai geniala autoare a vampirilor ANNE RICE , o autoare care a schimbat total parerile cititorilor despre vampiri. Deci sa incepem:

Din seria Cintecul Ingerului va prezint una din cele mai tari carti Timpul Ingerului made Anne Rice, cine are inima tare sa-o citeasca, cine nu , nu!

„De dragoste si rau” este urmatoarea carte care in mod sigur va va bintui visele atit cit v-au mai ramas si va va provoca cosmaruri!

Nominalizare LOCUS ca cel mai bun roman de debut seria The Mortal Intruments,  in speta cartea de mai sus a facut destule „victime” dar si fani.

Ohoho in mod sigur Sol va strimba din nas si va spune -Iar se entuziasmeaza Nicu! , dar nu-i asa , nicidecum nu-i asa! Nu cred ca vreunul dintre voi va uita fiorul unei noi carti descoperite, unei carti asteptate si aparute in cele din urma sau a  unei cartii ” din auzite” care dovedeste un potential urias si in urma lecturii lasa acel gust placut si dulce dar putin amar ca s-a terminat o lume mirifica si aterizezi in lumea cruda a realitatii.Da, pot spune ca lumea cartilor este singura lume in care cred si in care nu exista oameni mirsavi care prin gesturile lor strica aceasta lume.Da ,sunt oameni din acestia care cred ca sistemul lor de valori poate fi DEFINITIE pentru toata lumea, dar ca singurul meu argument contra lor este o singura fraza =SF&F este un singur gen de literatura fara sa aiba de-a face vreodata cu mainstreamul!!! Dixit! Dimpotriva toti autorii mari au dorit sa ‘cocheteze’ cu genul sf&f  dar sa nu fie catalogati de confratii lor scriitori drept adepti ci doar „tangentiali”.Eei, prentru asta rusine sa va fie dar si sa purtati stigmatul de FICTION pe steaua voastra, dar sa nu aveti parte de el! Blestem!

Vrem sa fie bine dar cu ce pret?! Sa calcam pe cadavrele prietenilor? Sa-i bagam la apa ? Pentru ce? Ne face Dumnezeu mai buni daca procedam asa? Sau ne inalta statui de namol? Va las pe voi sa raspundeti  la aceste intrebari dar nu uitati sa cititi asa cum vreti voi dar si cu placere si orice carte care doriti! Eu unul am sa citesc impreuna cu BEBE atit cit voi trai CARTI IN ROMANESTE CA SA TRAIASCA : EDITORUL <REDACTORUL< TRADUCATORUL< TIPOGRAFUL< CITITORUL si AUTORUL, asa sunt eu cu inima cit roata lumii de mare!Va las cu bine!

posted by voicunike

Reclame
Comentarii
 1. ix spune:

  ..desi vorbesti pe inteles, eu nu te pot pricepe. 🙂

  Apreciază

 2. I.Cosmin spune:

  Iar vampiroi?:| Pot spune ca m-am cam saturat de ei,s-a facut o moda ,fiecare editura sa publice macar o carte cu vampiri(cred ca leda le-a depasit pe toate).

  Apreciază

 3. bebe spune:

  Anne Rice nu are nici o legatura cu: „vampireii”-” vampiratii”- „vampirosii”-„vampiroii”! Scrie cu totul altceva! A nu se confunda!

  Apreciază

 4. bebe spune:

  @ix: Asa mai rabufnesc „fanii” citeodata si se iau de „cititori”! A se vedea Victor Martin!

  Apreciază

 5. michael spune:

  nicule, pe lista aia cu cine sa traiasca din carti, mai pune, te rog, inca pe cineva: autorul. hai , treaca de la noi…

  Apreciază

 6. bebe spune:

  @michael: Cel putin pe la noi autorul e ultimul care traieste de pe urma unei carti! Nicu nu a gresit foarte mult! 😀

  Apreciază

 7. Sagy, spune:

  Mi-a placut titlul 🙂

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.