Gaudeamus 2010-Recolta de toamna

Am fost, am vazut, am cunoscut, am cumparat, am primit! Iata rezultatul:

Astea sunt toate: pe majoritatea le-am cumparat la pret de chilipir, pe altele le-am primit (le multumesc inca o data pe aceasta cale Ursului din Coltu’ Hartii, lui Nicu, lui Bebe si lui Jen) si sper sa ma descurc cu ele in urmatoarele luni!

Posted by Liviu

23 de gânduri despre &8222;Gaudeamus 2010-Recolta de toamna&8221;

  1. I.Cosmin zice:

    Pofta la citit si apropo: Cartile mai vechi reprezinta cele primite, sau e vreun anticariat p-acolo?(intreb pentru ca ,la Bookfestul din 2010 am cautat acest lucru si nu am gasit nici anticariat si nici carti mai vechi).

    Apreciază

  2. ma gindeam eu ca Bebe si Nicu nu aveau cum sa aiba lipsa unele din cartile de mai sus :D..si era chiar de mirare cum de si-ar fi luat Nicu, Velocity :D…Cook si SCalzi sunt mai groase decat ma asteptam… per ansamblu o „captura” excelenta 😉

    Apreciază

      • Oana zice:

        Mie bibliotecile de la Ikea mi se par grozave, daca esti din Bucuresti. Au si tot soiul de rafturi si polite interesante.Tot in minunata capitala sunt depozite de mobila. Stiu unul pe Bd. Timisoara pe la nr. 50-60, unde preturile sunt mici si ai posibilitatea de a comanda la dimensiunile dorite.

        Apreciază

      • Liviu2all zice:

        Eu o fac pe comanda la un vecin: a venit, a masurat, eu i-am indicatii asupra designului, asupra dimensiunilor fiecarui raft, am facut-o cu sifonier intr-o parte, cu dulapuri de 65 de cm jos, cu 2 corpuri de cate 1 metru latime si 1,35 m inaltime deasupra dulapurilor.
        Mobila e din pal, culoarea e ciresh Balaton, pretul final nu-l stiu inca (cred ca va fi 1200-1300 de lei)

        Apreciază

    • Liviu2all zice:

      Din pacate editura Pygmalion n-a inviat (aveau planuri foarte mari-Cyteen, The Wanderer, Dreamsnake, Dorsai, Station of the Tide, Barrayar, Vor’s Game etc.).
      Cartea a aparut in 1994, fiind tradusa de Mihai-Dan Pavelescu in romana in 2005, fiind ultima aparitie a editurii.

      Apreciază

  3. oliviu craznic zice:

    cum, liviu, nu e clar? esti la fel de impatimit ca el! am luat si primit si eu o gramada (multumiri voicunike, horia, ciprian, daniel penescu, florin pitea…), dar nu cat tine! lectura placuta!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.